DIY Metal Headboard Idéer för sovrum

DIY Metal Headboard Idéer för sovrum

Sovrumsdekorer är mycket intressanta, även för dem som inte är särskilt intresserade av interiörer och dekorationer. Vem skulle inte vilja sova på en varm och mysig plats som ser snygg och vacker ut? Bland de olika idéerna bakom hemligheten i ett vackert sovrum intar sänggavlar en plats i listan över dekorationsidéer. Det finns olika typer av sänggaveldesigner att tänka på, och metallgavlar är enkla, eleganta och hållbara!

Detta är en kombination av sänggaveldesign med låsdörrar i trä och blommönster av metall i mitten. Detta ger det ett rustikt utseende med dörrarna på sidan.

Ett trevligt och elegant sätt att dekorera ditt sovrum med en huvudgavel av metall är att välja något där sänggaveln i stil med en silvergren gör att rummet ser väldigt vackert ut.

Metall grenar huvudgavlar

Metall grenar huvudgavlar

Du kan också återanvända metallavdelare eller metallgaller och dörrar för att använda dem som en sänggavel. Detta är en sådan avdelare som kan sprutmålas med valfri färg.

Vad sägs om något helt annat och billigt? Fönsterfönster i glas är snyggt ordnade bakom sängen för att bilda en sänggaveldesign, tillsammans med fotoramar av metall som är ordnade framför fönsterpanelerna med bokstäver så att den ser väldigt unik och vacker ut.

Detta är en annan enkel metalldörr som återanvänds för att skapa ett huvudgavelmönster. Dessa typer av mönster kan också se väldigt fängslande ut genom att måla dem med vilken färg som helst som passar in i rumsstil, eller så kan du använda flera färger för att göra ett stiluttalande.

Även fotoramar kan göra ett fint urval av dekor för en sänggaveldesign, och detta är ett exempel på hur vackert det ser ut. Dessa metallramar med liknande bilder understryker rummets skönhet.

Detta är en metallstav med hängande metallplåt som till och med kan utformas med folie så att den ser blank och mycket kreativ ut. Dessa typer av löv kan göras hemma med silverfolien. Du kan också skapa blommönster eller valfritt mönster istället för löv.

Huvudgavel av metallrör och ark

Huvudgavel av metallrör och ark

Om du är väldigt intresserad av svetsning kan du skapa ett så snyggt huvudgavel som detta som sträcker sig till taket och kan också spraymålas med dessa fogade stavar så att det ser snyggt ut.

Träfönster med metallmönster kan göra en vacker huvudgavel som den här som ser rustik och vild ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*