DIY Makeup Förvaringsidéer och handledning

DIY Makeup Förvaringsidéer och handledning

Makeup är en av de viktigaste sakerna för tjejer varje dag. Det finns så många saker du behöver för smink, sminkborstar för olika ändamål, otaliga nagellack med många färger och läppstift etc. Det är aldrig lätt att organisera alla dessa skönhetsbehov. Idag ska jag ge dig några kreativa DIY-förvaringsidéer. Prova bara en av följande hackar så kommer du att älska det för att spara utrymme och tid i framtiden.

DIY makeup lagring idéer och handledning!

DIY makeup borste arrangör. Denna lysande DIY makeup borste arrangör består av en sushi matta. Det kan också rullas upp och bindas med ett band så att du kan göra det bekvämt. Det är väldigt enkelt att skapa en själv.

Det här är en enkel idé att använda de gamla glasbehållarna för att göra en penselarrangör. Märk kategorinamnen på dina borstar för nästa användning.

Använd träskålarna som du har köpt i en skiva som är halverad och målad för att använda dessa söta och vackra väggväskor som sminkförvaring. Naturligtvis är väggens storlek upp till dig.

Denna DIY makeup palett är en perfekt budgetlösning för dem som har pulver i omlopp. Du behöver bara papper och kartong för att skapa en praktisk och billig palett för dig själv.

Att vara en hög med skräp är den vanliga turen för inköpslådorna efter packning. Här är ett trevligt sätt att använda dessa vackra shoppinglådor som ny sminkförvaring som Peachfizz delar. Det ger riktigt bra steg-för-steg-instruktioner med foton. Få en.

Att vara en hög med skräp är den vanliga turen för inköpslådorna efter packning. Här är ett trevligt sätt att använda dessa vackra shoppinglådor som ny sminkförvaring som Peachfizz delar. Det ger riktigt bra steg-för-steg-instruktioner med foton. Få en. källa

Budget Makeup Lagringsidéer | Makeup lagring, DIY makeup lagring.
Pet Paw Print Hjärta genombrutna foto Charm | DIY sminkförvaring.
25 DIY-förvaringsidéer och självstudier | DIY smink arrangör.
12 IKEA Makeup-förvaringsidéer du kommer att älska | Ikea sminkförvaring.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*