DIY-lyktor: Det bästa hantverksprojektet

DIY-lyktor: Det bästa hantverksprojektet

Försöker du lägga till din julkollektion utan att spendera för mycket pengar? Det är den artikel du borde läsa. Vi försöker ge dig några tips om hur du skapar dina egna ljuslyktor genom att ge dig den här steg-för-steg-guiden för lättillverkade jullyktor. Om jag var du skulle jag definitivt läsa vidare för att få veta mer.

styckefrainbow27-8

Nödvändigt material

Först var du tvungen att se till att du hade rätt material för att skapa den bästa jullyktan du någonsin kan ha för tillfället. Här är dessa material enligt följande:

stycke av båge27-4

apieceofrainbow27-2

  • Cylindriska glasögon
  • vitt papper
  • Bakplåtspapper
  • X-Acto kniv, spatel, smörkniv
  • Dubbelsidig tejp
  • Stora ljus
  • Silhouette porträtt; Skärmatta

Procedur

Först och främst bör du klippa några blad med blommönster i din silhuett för hand. Därefter ska du vika papperet så att det kan dimensionera landet. Det här mönstret kan vara lite komplicerat, så du måste använda en spatel eller smörkniv för att ta bort den från skärmattan.

apieceofrainbow27-3

Därefter bör du tejpa färgat pergament innan du använder vitt papper så att du kan se några filtrerade lampor som lyser igenom. Du kan uppnå denna elektriska form genom att först spåra den runt glaset.

apieceofrainbow27-5

Sätt nu ljusen i glaset och linda det cylindriskt formade papperet runt glaset igen. Nu kan du gilla ljusen i enlighet därmed. Du kommer att märka hur färgen ändras ungefär några minuter. Detta beror på att pergamentpapper påverkar lyktans färgkvalitet. I det här fallet kan du se att det färgade pergamentpapperet faktiskt är rosa.

stycke av båge27-6

På grund av detta får lamporna en varmare färg och kvalitet som de flesta ljus där ute har. Om du vill ändra färger kan du också ändra färgen på pergamentpapper i enlighet med detta. Du måste bara vara kreativ och inte vara rädd för att experimentera när det gäller konst.

stycke av båge27-7

Slutsats

Det är anledningen till att DIY-entusiaster definitivt är framåt vad gäller kreativitet, eftersom tillverkaren kan experimentera så fullständigt. Det finns inga fastställda regler för hur du designar din egen lykta. Allt du behöver göra är att ha material och en grundläggande idé om vad du ska göra, och du kommer definitivt att börja allt mycket mer effektivt än tidigare.

styckefrainbow27-1

Källa: En bit av regnbågen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*