DIY ljusstake design

DIY ljusstake design

Om du vill ha det bästa när det gäller ljushållare är den här artikeln något för dig. Vi ger dig några tips för att skapa DIY ljusstake så att du kan göra konstnärliga och vackra dekorationer för alla tillfällen i ditt hem.

Först och främst kan du använda tallkottar som huvuddoft för dina ljus. Soja används också i detta speciella ljus som en av huvudingredienserna för detta specialprojekt.

Ljus 1

Källa: Evermine

För det andra kan du också använda en ombre färgprov för din ljusstake. Detta kommer säkert att locka alla som vill att det ska vara sitt eget. Det här är bra om du någonsin vill sälja dina ljusstakar.

Ljus 2

Källa: one-o.it

Du kan också använda bivax som ett av materialen för ljushållare. Titta på den här bilden. Är det inte fantastiskt att titta på?

Ljus 3

Källa: apumpkinandaprincess

På den här bilden kan du se att du också kan använda ditt gamla Kina som ljusstake. Den här bilden visar hur vintage tekoppar definitivt kan göra skillnad när det gäller design och funktion.

Ljus 4

Källa: Mykitchenantics

Nästa bild visar dig spetsljushållare som säkert kommer att ge din inredning mer karaktär. Du bör definitivt prova det inom en snar framtid.

Ljus 3

Källa: claireabellemakes

Detta är ett perfekt exempel på hur hantverk kan spela en stor roll för att få dina dekorationer att fungera. Ibland kan en enkel ljushållare bli det vackraste hjärtat i ditt hus.

Ljus 5

Källa: craftandfun

Detta inspirerades av ett fågelbo som säkert ger det ett mer unikt designmönster. Därför bör du prova det så snart som möjligt.

Källa: sabrinasue

Du kan också doppa dina ljus och ljusstakar i guld. Detta kommer definitivt att ge det ett mer autentiskt utseende.

Ljus 7

Källa: Vickybarone

Om du vill ha något unikt och annorlunda, varför inte försöka sätta dina ljus i en mugg? Detta är verkligen ett bra sätt att presentera dina ljus utan stora svårigheter.

Ljus 8

Källa: jjbegonia

Du kan också prova att återvinna några av dina gamla ljusstakar genom att måla dem i olika färger och mönster, liksom i nya mönster. Det kommer säkert att ge dina ljusstake ett helt nytt utseende för de kommande dagarna.

Ljus 9

Källa: upstyler

Detta är bara några av de många ljusstake-designen som du själv kan skapa. På sommaren kan du definitivt göra något med din familj och vänner. Prova det nu så att du kan skörda frukterna senare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*