DIY ljuskrona idéer och handledning

DIY ljuskrona idéer och handledning

Belysningen är mycket viktig för ett rum, stort eller litet. Inredningen tar alltid fram budskapet i ett rum eller kombinerar hela elementen. Lampor och belysning kan ge dimensionen till ett rum och verkligen lysa upp ditt rum. Fantastisk belysning förvandlar din fantastiska plats till en fantastisk plats som garanterat kommer att muntra upp din familj och vänner när du går in. Men vackra lampor och belysning är alltid dyra på marknaden. Den goda nyheten är att om du kan skapa dina egna lampor att dö för behöver du inte spendera en förmögenhet på unika belysningsarmaturer!

Att göra din egen belysning hemma kan spara ännu mer pengar och lägga till din personliga touch. Om ditt hem saknar takbelysning, eller vad som hänger, klibbigt eller som inte matchar din stil, ta en titt på den här samlingen av häftiga DIY-ljuskronor för inspiration. Börja nu!

DIY Chic vit fjäderkrona.

DIY Paint Stick Vintage Cage Ljuskrona.

DIY underbar fågelburkrona från en stor fågelbur.  Istället för att betala 2300 dollar för denna fågelkrona för restaureringshårdvara, gjorde bloggaren en av en liten ljuskrona för 25 dollar och en stor fågelbur för att få henne igång.

        DIY industriell modern hänglampa.

DIY Shabby Chic White Twig ljuskrona.

DIY matsal glödlampor hängande lampor.

KLÄDKANDELIER |  Diy ljuskrona, sovrums DIY, Diy hem dec
25+ Fantastiska DIY-ljuskronor och idéer - Hati
25+ Fantastiska DIY-ljuskronor och idéer - Hati
Upcycle en vanlig ljuskrona i ett pärlstavshow |  Träpärla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*