DIY klockhållare

DIY klockhållare

Älskar du att samla olika typer av klockmärken eller olika klockmodeller? Då tror jag att du definitivt behöver en klockhållare för att visa upp alla dessa vackra samlarobjekt för att se till att de hålls säkra utan risk för skador. Istället för att välja dyra beslut kan du helt enkelt skapa din egen klockhållare med enkla och gamla saker som finns hemma.

Burkar för luftfräschare:

Detta är ett av de enklaste och lättast tillgängliga alternativen i de flesta hushåll, eftersom du bara behöver använda burkarna direkt för att förvara klockor, armband etc. Du kan också dekorera burken så att den ser annorlunda ut.

Bälteshållare:

Fäst en tunn träpinne på det gamla bältet eller ramen och häng klockorna på krokarna som är spikade i träpinnen. Detta hjälper dem att hålla sig på plats utan att överlappa varandra.

Ljus hållare:

Även om det här ser messigare ut än alternativen ovan kan du enkelt välja den du letar efter eftersom den är transparent och ser mer ut som ett smycke.

Gardinstänger:

Om många klockor eller armband behöver behållas är detta rätt alternativ eftersom du kan använda gardinstänger för att hänga klockorna. Dekorera gardinstolparna med färgglatt inslaget tyg eller använd bara glänsande stolpar för att få dem att se överdådiga ut.

Trästativ:

Du kan köpa dessa träsmyckenställ i butiker eller göra dem hemma om du har gammalt trä hemma.

Bild ram:

Fotoramar kan användas för många andra ändamål än att bara visa bilder i dem. Det här är en sådan idé där du kan ansluta dem och använda dem för att hänga klockor.

Hållare för klockram

Hållare för klockram

PVC-rör:

Vackert förpackade PVC-rör är ett av sätten att hålla handsmycken. Du kan dekorera den med blommor och band så att den ser attraktiv ut. Dessa rör kan täckas med presentförpackningar så att de ser annorlunda ut och ser ut som en designerstång.

Vinflaskförvaring:

Vinflaskor har upptäckts i många DYY-idéer, och nästa gång du vill kasta dem, tänk två gånger innan du gör det eftersom du kan använda dem underbart för många dekorativa saker och observera hur förvaring är en av dem.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*