DIY iPad Stand Idéer och handledning

Vi vet alla att på grund av sin storlek är en iPad inte lika lätt att hålla som en iPhone, speciellt om du lagar mat, studerar eller bara vill ha händerna fria. Då är ett iPad-stativ ett nödvändigt verktyg som du kan stabilisera din iPad i en bekväm visnings- och arbetsvinkel. Här har vi sammanfattat några kreativa sätt att skapa ett DIY iPad-stativ.

DIY-idéer och självstudier för iPad!

DIY kök iPad-stativ. Denna coola iPadhållare består av en gammal köksplatta i trä. Det är bekvämt för dig att följa recept medan du lagar mat online.

DIY kopparrör iPad-stativ. Du måste ha några oanvända kopparrör i ditt förråd. Nu kan du använda den som ett iPad-stativ. Här hittar du detaljerade handledning för dig.

DIY bokstöd iPad-stativ. Detta är det enklaste sättet att skapa en iPad-stativ från en bokstöd. Du behöver bara justera sidan av bokstödet till den bästa betraktningsvinkeln och sedan klämma fast ett par bindemedel för att förhindra att iPad glider. Perfekt på kontoret.

    iPad beanbag stativ. Detta stativ är inte bara lämpligt som ett stativ för iPad utan också dekorativt i ditt hem.

Denna iPad-stativ är utmärkt för att följa recept när du lagar mat online. Det är en bra present till din mamma.

    DIY ägglåda iPad-stativ. Är du bra på det här kreativa iPad-stativet? Det tar inte mycket att skapa en. Allt du behöver är en äggkartong, 4 vinkorkar och två pennor. Här är de detaljerade instruktionerna för din referens.

25 DIY-idéer och självstudier för iPad - Hati
25 DIY-idéer för iPad och Tutoria
25 DIY-idéer och självstudier för iPad - Hati
25 DIY-idéer och självstudier för iPad - Hati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*