DIY-idéer med speglar

DIY-idéer med speglar

Speglar är inte bara funktionella som sina egna. Idag är de ett modernt, populärt och perfekt designelement. Det finns så många fantastiska saker du kan göra med speglar. De kan till exempel förbättra ett modernt bröllopstema, de är den ultimata heminredningen för att reflektera ljus för att lysa upp ett rum, och när de placeras ordentligt kan de få ett litet rum att se större ut, de kan fräscha upp gamla möbler som moderna och snart. Den här artikeln visar en lista över DIY-idéer med speglar.

Många DIY-idéer med speglar!

    DIY speglat tårtställ. Du kan göra det här fantastiskt glänsande och tierade tårtstället med utbytbara baser med variabel höjd för en fest eller display på ditt bord. Här är handledningarna för dig.

    Broken Mirror väggkonst. Den trasiga spegeln blir aldrig en skräphög. Ge det ett nytt liv genom att försiktigt ta ut spegelbitarna och ordna dem på din plywood i valfritt mönster för att skapa detta fantastiska konstverk.

    DIY attraktivt speglat soffbord. Detta glamorösa och attraktiva speglade soffbord kommer att vara ett modernt tillskott till ditt vardagsrum. Se hur du skapar det här.

    Speglat takmedaljong. Denna medaljong med spegeltak passar perfekt i hela sovrummet och ger mer elegans. Med liten fantasi kan du själv göra ljusstakar från Hobby Lobby för cirka $ 30.

    DIY sunburst spegel. Sunburst-speglarna kan se sofistikerade, bisarra, samtida och underhållande ut. De är det perfekta utropstecknet för nästan alla rum. Denna fantastiska sunburst-spegel består av en cirkulär spegel som redan har en ram och några träpinnar i olika storlekar. Det kan vara en fantastisk och lyxig väggkonst. Du hittar handledningarna här.

Sunburst-speglarna kan se sofistikerade, bisarra, samtida och underhållande ut. De är det perfekta utropstecknet för nästan alla rum. Denna fantastiska sunburst-spegel består av en cirkulär spegel som redan har en ram och några träpinnar i olika storlekar. Det kan vara en fantastisk och lyxig väggkonst. Du hittar handledningarna här. källa

10 Diy Cool Mirror Ideas | Spegelram diy, Diy spegel, Diy fra
16 DIY Spegel Heminredning Idéer | Spegelram diy, DIY spegel.
DIY-spegelramidéer du kan göra med skräp - återanvändning - återanvändning.
DIY Mirror Décor Idéer som kommer att blåsa din Mi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*