DIY-idéer med kvistar eller trädgrenar

DIY-idéer med kvistar eller trädgrenar

Rustika och lantliga dekorer kräver ofta naturliga element, till exempel grenar, som dekor. Om din smak återspeglar en rustik stil och du letar efter ett billigt sätt att lägga till en naturlig inredning, bör dessa DIY-idéer hjälpa dig att göra dina egna dekorationer från kvistar eller grenar. Du kan göra grenlampskärm, söta stegar för att hänga ornament, tavelramar och till och med ljusstakar. Byt ut vanliga föremål i ditt hem med dessa kvistversioner för att ge ditt hem en mysig, rustik känsla. Din fantasi är din enda begränsning.

DIY-idéer med grenar eller grenar!

Naturliga grenbollar med miniljus,

DIY björkträskälla

Gör ett festligt renhantverk för att försköna din kappa eller bokhylla till jul.  De är lätta att tillverka och kostar nästan ingenting.

Gör en liten ram med målade grenar.  Knut strängen och fäst bilderna på väggen med gem (eller klädnypor).  Du kan göra så många saker med dessa målade skönheter.

Gör en liten ram med målade grenar. Knut strängen och fäst bilderna på väggen med gem (eller klädnypor). Du kan göra så många saker med dessa målade skönheter. källa

Vilken vacker grenkrans,

DIY-idéer med kvistar eller trädgrenar.  Massor av bra idéer och.
Om du vill göra ett enkelt DIY-projekt bör du använda.
40+ fantastiska DIY trädgrenar idéprojekt - YouTu
Pin på being creati

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*