DIY-idéer för vitkalkade möbler

DIY-idéer för vitkalkade möbler

Nu när du är bekant med skuggiga dekorationer kan vi fortsätta med de sju DIY-idéerna för nödställda dekor. Nedan följer några av de vanligaste designidéerna som du definitivt kan använda för dina egna möbler i framtiden. Om du vill lära dig mer rekommenderar jag att du läser med.

På det här första fotot kan du se hur nödställda möbler som det vitkalkade mittbordet i vardagsrummet kan komplettera de andra möblerna på bilden. Eftersom vi fokuserade på vitkalkade gamla möbler matchar jordfärgerna i detta foto definitivt den rustika känslan på mittbordet. Därför är det en bra accent för hela rummet.

24: e

Källa: förälskad

Denna speciella bild visar den av ett sängbord som definitivt kommer att öka skönheten i ditt eget sovrum i framtiden. Det är definitivt värt att överväga, speciellt om du har gamla byråer som fortfarande kan användas efter lite uppfriskning.

25: e

Källa: Lantliv

På den här bilden kan du se en gammal vitkalkad stol som definitivt kan fungera som mittpunkten för alla rum i ditt hem. Om jag var du skulle jag definitivt få den här möbeln och använda den hemma så snart som möjligt.26

Källa: jaclyncolville

Denna speciella byrå förmedlar definitivt en rustik och misshandlad känsla för denna speciella möbel. Designen i sig är definitivt värt att utforska. Som du kan se kan du till och med måla över dessa möbler utan att minska dess värde. Så det skulle vara en bra investering att göra detta för ditt eget hem i framtiden.

27 (2)

Källa: Rowhouse boet

På den här bilden kan du se att vitkalkning är ett mycket bra sätt att återvinna gamla bord som den här. Du kommer aldrig att behöva kasta bort en gammal möbel igen.

28 (2)

Källa: justthebeesknees

På den här bilden kan du se fusionen och fördelen med att använda färg framför vitkalkade möbler som det här bordet. Det ser definitivt helt nytt ut, med en liten skillnad i den övergripande kvaliteten. Det är definitivt en av de många vitkalkade möbeldesignerna du bör prova i framtiden.

29

Källa: Design svamp

I denna speciella bordsdesign ser du att den definitivt passar lantgården. Om du vill bo i landets enkelhet är denna möbel och den speciella designen något för dig. Du kommer aldrig att ångra dig att använda detta till dina egna köksbord i framtiden.

30 (2)

Källa: Ordspråken31flicka

Det här är bara några av de vanligaste möblerna i nödställda som du definitivt kan använda i ditt eget hem. Det är inte bara vackert utan också väldigt enkelt att göra. Om jag var du skulle jag definitivt göra det här DIY-projektet så snart som möjligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*