DIY hundkuddidéer

Att ta hand om dina husdjur är en av de intressanta sakerna för många av oss och det är lika viktigt att tillhandahålla faciliteter för våra husdjur som vi älskar och kramar. Nedan följer några av de fina idéerna om hur man gör vackra DIY hundkuddar till dina bedårande husdjur.

galvaniserat badkar

Inverterat soffbord:

Detta är ett inverterat soffbord som ser ut som en himmelssäng med en kudde på med en liten kudde. Du kan också vända lådorna eftersom du kan använda dem för lagringsändamål.

Kaffe bord

Gammal lådsäng:

Detta är en gammal lådsäng gjord av lådmaterial. Allt du behöver är en låda och några kuddar för att göra en säng. Din säng känns helt enkelt bekväm och älskad med denna kudde som är speciellt gjord för honom.

Spjällåda

Återanvändbar spjälsäng:

Om du har en gammal spjälsäng hemma kan du återanvända spjälsängen och använda denna spjälsäng för din hund och förvandla den till hans säng och spela penna. Gör bara en av dörrarna avtagbara så att din hund lättare kan komma in och ut.

Spjälsäng

Nattduksbord:

Detta är ett nattduksbord med lådorna borttagna. Du kan fylla det tomma rummet med kuddar och dekorera entrén med gardiner och placera en liten monter i närheten med matskålar i.

Nattduksbord

Ett gammalt bord blev en säng:

Det här är gamla möbler som har förvandlats till en säng med tofsdekorationer i överkanterna för att få det att se bedårande ut och vackra kuddar med zebra-tryck för att ge det ett attraktivt utseende. Även ditt lilla barn skulle älska det här hörnet tillsammans med husdjur.

gamla möbler

Gamla PVC-rör:

Detta är ett gammalt PVC-rör som är anslutet på de fyra sidorna och introducerar mjukt satinmaterial som gardiner i rören så att det ser ut som en mjuk och satinsilkskål så att ditt husdjur känns mjukt och bekvämt.

gamla PVC-rör

Gammal TV-konsol omvandlad till sängram:

Detta är en TV-konsolram som omvandlas till en sängram med kuddar och ser väldigt unik och vacker ut och är också mycket bekväm för din lilla valp.

gammal TV-konsol

Förvaringssäng:

Förvaringssängen kan också användas som en kudde för ditt lilla husdjur, där du kan lägga några kuddar på förvaringslådorna och lämna din hund vid din sida på natten.

Lägrbädd

Däckkudde:

Spraya däcket och lägg en kudde i däcket. Den kan placeras i hörnet där ditt husdjur kan leka och vila.

Däcksäng

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*