DIY hantverk med broderier

DIY hantverk med broderier

Broderiramar är enkla träringar som du kan få i alla hantverksbutiker. Du håller trasan ordentligt i handen när den kläms fast mellan ringarna och du kan göra snyggt hantverk med dessa enkla ringar. Enkla trädäck kan hjälpa till att skapa många användbara hantverk som leder till vackra hantverk.

Trapphusinredning

Baldakin till din lilla prinsessbädd:

Planerar du att överraska din lilla prinsessa? Du kan ta ett nät och en broderibåge och skapa denna baldakin för din säng som gör sovrummet vackert omedelbart.

tak

Väskor för hantverkshållare:

Detta är en hantverkspåse där du bara behöver en tvådelad tygbit, en i en hel cirkel och en i en halv halvcirkel för att bilda en påse. Du kan fästa duken ovanpå varandra som visas på bilden för att bilda en papperspåse för dina hantverksbehov.

Hantverkshållare

Visa foton:

Om du har fotot-skjortor hemma som har blivit gamla men inte har hjärta att kasta bort dem, kan du vackert visa dem i denna broderibåge och hänga och presentera dem på väggarna.

Visa foton

Anteckningar:

Vad sägs om en sådan söt minnesplatta med små klipp och rep mellan ringarna där du kan klippa av klisterna och spara minnen.

Anteckningsblock

Nåldyna:

Gör små kuddar och fäst dem mellan dessa broderramar och använd dem som nålkuddar för dina hantverksbehov som du kan fästa nålar eller papperspennor i.

Nåldyna

Ljuskrona:

En ljuskrona är lätt att göra eftersom du bara behöver broderramar och färgglada band för att göra en ljuskrona. Fäst bara remmarna i banden och häng bågen i taket så att den ser vacker och färgstark ut.

Bandkrona

Förvaringspåse:

Ta en örngott och fäst örngottets topp på kanten av ramen. Nu är din förvaringsväska redo att användas, där du kan förvara lätta föremål och nära dörrarna för poständamål eller hänga på väggarna eller nära arbetsbordet för förvaring av hantverk.

Förvaringspåse

Visning av tabellnummer:

Detta är en idé för att visa bordsnummer, där du kan skriva ut bordsnummer på tunn trasa och fästa dem på däcken och placera dem på borden för visning.

Visning av tabellnummer

Trådarrangör:

Kolla in den här trådarrangören med pinnar mellan två fälgar där du kan sätta in trådbuntarna i pinnarna och ordna dem snyggt.

Trådarrangör

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*