DIY-handduksförvaringsidéer

Även om det finns så många lagringsutrymmen hemma saknar vi ofta utrymme för att förvara eller hänga handdukar, och vi vill ha något som är enkelt, bekvämt och billigt nog så att vi enkelt kan ta tag i dem när det behövs. Med dessa DIY-handduksförvaringsidéer kan du använda det tillgängliga materialet hemma och behöver bara ett begränsat utrymme för att lagra dem.

Låda förvaring:

Du kan använda gamla lådor för att förvara handdukar och andra toalettartiklar när det inte finns mycket förvaringsutrymme i badrummet eller när du letar efter billiga förvaringsidéer. Du kan också spruta lådan så att den ser färgstark ut.

Ledarlagring:

Stegar är ett av de enklaste och vanligaste föremålen i nästan alla hem. Du kan spraya gamla stegar och lägga dem i ditt badrum för att hänga handdukar.

Tidningsställ:

Gamla tidningsställ, där tidskrifter inte längre förvaras, kan returneras till en handdukshållare, där du kan placera dem var som helst, eftersom de bara tar begränsat utrymme.

Handduksställning för tidningsställ

Handduksställ för tidningsställ

Stegstegminne:

Du kan också använda en trappstege för att rulla upp handdukarna och placera dem i det otillgängliga utrymmet. Stegen kan också dekoreras med en vas, en bildram eller andra små och söta dekorativa saker för att få den att se vacker ut.

Plåtförvaring:

Samla alla gamla kapslar och linda dem i färgglatt tyg eller presentförpackning. Du kan ordna dem som en pyramid med ett band som håller dem ihop. Detta är ett av de sötaste sätten att behålla handdukarna.

Flätade korgar:

Flätad korg eller till och med vintagekorgar är ett av de billiga alternativen för förvaring av handdukar, eftersom du enkelt kan fästa dem på väggarna eller hänga dem med en kedja eller ett rep för att förvara handdukar.

Vinställ lager:

Om det finns fler vinställ kan du använda dem för att förvara handdukar eftersom de också ser kreativa, intressanta och vackra ut. Du kan också lägga till dekorativa vinflaskor så att det ser intressant ut.

Förvaring av barbygelar:

Du kan binda en stor handduk på en stolpe och sedan lägga nya handdukar på den hängande handduken så att de förblir intakta utan att falla av.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*