DIY Garn Ball Craft Idéer

Att dekorera ditt hus med en ullkula kan vara en av de billiga idéerna för att lysa upp platsen i skönhet och färg. Dessa garnbollar är enkla att göra och du kan binda ihop dem i en snöre eller linda runt ett annat föremål eller bara sätta ihop dem i en bunt för att skapa ett vackert hantverk. Detta sparar inte bara kostnader utan gör också platsen dekorativ.

Garn mobil

Bunt av garn

Bokmärke:

Bokmärken är en av de enklaste gåvorna du kan ge till någon eller göra dig själv om du är en ivrig bokälskare. Du kan skapa en liten bobbla eller ett garnbunt och fästa den i en sträng och använda den som ett bokmärke.

Garnball-bokmärken

Garnboll kransdörrdekor:

Dekorera dörren med en garnkula som är mycket enkel och lätt att göra. Du kan göra flera bollar av garn och använda en plastring för att sammanfoga dem i en cirkel och lägga till en nål så att den ser konstnärlig ut.

Garnboll krans

Rumdelare / gardinidéer:

Du kan göra enkla och coola rumsavdelare, persienner eller gardiner med garn genom att linda dem runt pärlorna för att hålla mycket, eller bara göra små buntar och fästa dem på en lång snöre som gör en fin gardin för ditt hem.

ridå

Krans:

Det finns så mycket du kan göra med en enkel färgad trådkula, och kransar är en av dem. Fäst bollarna med en snöre och dekorera dem under festerna eftersom de ser unika och ljusa ut.

DIY garn krans

Idéer för taklampor:

Använd lim för att linda trådkulan runt en stor ballong. Senare, när det är torrt, kan du springa bort ballongen. Detta gör att pendellampan ser cool och modern ut. Dessa lampor är lätta att tillverka och ser vackra ut till en mycket låg kostnad.

Ljus

Idé för bordsdekoration:

Dekorera festborden med bollar av garn, och precis som hänglampan kan du göra en boll av garn och fästa vardera med en blomma eftersom den ser unik ut som en vas. Du kan också luta dig på bordsnumren för att göra platsinställningen till ett av de unika sätten att dekorera den på.

Bordsdekoration

Dekorationsidéer för garnbunt:

Häng helt enkelt garnbunten på grenarna i ditt hantverksrum så ser de färgstarka och charmiga ut.

Träd dekor

Garnkullykta

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*