DIY fransk vanilj och kaffe ljus

Ett av de bästa sätten att koppla av är att ha aromatiska ljus runt dig hela tiden. Det har bevisats att ljusflammornas värme definitivt är bra för både din kropp och ditt sinne. Därför är det viktigt att du lär dig att göra ditt eget kaffeljus till hemmet.

Dessutom har du möjlighet att välja vilken typ av dofter du vill använda till ljuset. I det här fallet använder vi kaffe och vaniljbönor för att skapa de söta dofterna av dina egna aromatiska ljus.

Om du ser fram emot det kommer den här artikeln att ta dig igenom några steg för att skapa ditt eget ljus utan att spendera för mycket pengar på lång sikt. Vilket erbjudande! Dessa steg är som följer: om

Ingredienser och material som behövs

Först och främst bör du ha följande ingredienser:

Fransk-vanilj-och-kaffe-DIY-ljus-3-500x750

Eftersom vi gör ett vanilj- och kaffeljus är en av de första ingredienserna du ska få hackat kaffe och vaniljbönor. När du har samlat in dem bör du ha en liten skål eller glas för att innehålla ljusvaxet. Detta är nästa ingrediens du borde ha. Självklart bör du också få ljusvägen efter ljusvaxet. Du bör också få en flaska lim.

Fransk-vanilj-och-kaffe-DIY-ljus-2-500x343

Slutligen borde du ha en mikrovågsugn tillgänglig. När du har samlat in allt material, ingredienser och utrustning du behöver, bör du följa stegen nedan för att laga ditt eget kaffe och familjeljus.

Procedur

Placera skålen eller burken med vaxet i en mikrovågsugn och låt den smälta jämnt i några minuter. Du bör hålla veken i botten av behållaren. Du kan också hålla den med händerna. När du har hällt vaxet på den andra behållaren bör du lägga till ytterligare ett lager vanilj och kaffebönor.

Fransk-vanilj-och-kaffe-DIY-ljus-1-500x692 Fransk-vanilj-och-kaffe-DIY-ljus-2-500x343

Sedan kan du hälla resten av vaxet och låta det svalna i några minuter. På så sätt stelnar vaxet tillsammans med veken. I slutet av processen kommer du säkert att ha dina egna choklad- och vaniljljus. Så vad väntar du på? Försök! Du kommer definitivt att njuta av det.

Fransk-vanilj-och-kaffe-DIY-ljus-4-500x671

Källa: Henry hände

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*