DIY fotoramdesignidéer

Har du gamla bildramar hemma? Ge dem ett nytt utseende genom att dekorera det med enkla saker som ger extra skönhet än de nya. Du kan använda din konstnärliga talang för att skapa dekorativa fotoramar. För detta ändamål behöver du inte bara nya ramar, du återvinner också de gamla.

Burlap band dekor:

Kolla in det här enkla burlapbandet som är zebratryckt så att du kan binda det i en båge och sedan dekorera det med söta saker som knappar, blommor eller pom poms etc. för att få det att se snyggt ut.

Knapp för fotoram:

Använd knappar med olika färg och olika storlek för att dekorera fotoramen. Du kan helt enkelt hålla fast knapparna på fotoramen så blir den omedelbart färgstark och attraktiv. Spara sedan bara alla gamla knappar för att dekorera ramarna hemma.

Collage ram:

Om du har en tjock inramad hemma kan du utrusta den med en collage-dekor helt enkelt genom att klippa de små bilderna eller skriva ut längs träsidorna som ligger nära varandra som ett collage.

Färgpennor fotoramdesignidéer:

Det finns många av oss som älskar kritor från barndomen, och du kan överföra denna barndoms galenskap för att dekorera fotoramen med färgglada kritor. Detta är ett av de billigaste sätten att få dessa små vaxkritor att dekorera de gamla eller till och med nya enkla fotoramar.

Filt blommor:

Klipp små filtblommor och lim dem ihop med några små pärlor på fotoramen så att fotoramen blommar söt. Du kan använda olika färgade filtblommor för att göra dem färgglada eller bara ljusa.

Pappersförpackade ramar:

Använd färgglada presentförpackningar för att dekorera fotoramen genom att bara klippa tunna pappersremsor och linda den runt ramen. Detta gör att ramen ser väldigt annorlunda ut eftersom du kan använda papper med olika färg.

Skal fotoram dekor:

Du har antingen en vana att samla in skal eller så besöker du stranden ofta. Håll dessa skal säkra för att dekorera fotoramar. Detta gör att fotoramen ser väldigt snygg ut eftersom du använder olika typer av skal, och ändå ser den fantastisk ut.

Gängram:

Vik in fotoramen så tätt i färgglatt garn att det ser ut som en ram, och dessa samlingar av ljusa färger gör att den ser väldigt vacker ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*