DIY fotodisplay idéer

DIY fotodisplay idéer

Foton är ett av de vackraste sätten att behålla våra glada minnen, och du kan visa upp några av dina favoritmoment genom några av dessa DIY-bildskärmsidéer som får dem att se kreativa och dekorativa ut. Det finns flera saker du kan använda för att visa foton. Nedan följer några av de enklaste och mest kreativa sätten att visa bilderna.

rustik träskärm

Cykelhjulsdisplay:

Om du har en gammal rostig cykel hemma kan du spruta den eller bara använda den som den är och du kan fästa så många bilder på cykelns ekrar som du vill. Detta kommer att se väldigt kreativt ut och du kan hänga ratten på bilderna på väggen.

Cykelhjulsdisplay

Huvudvisning:

Hur vacker ser den här rustika stegen ut? Det är enkelt att göra eftersom du kan hänga fotoramar på stegen och luta dem mot väggen.

Huvudvisning

Bord av glasögon:

Fyll masonburkarna med gamla bilder, en av två i en burk, och du kan centrera den på bordet eller prydligt ordna dem i hyllorna så att den ser kreativ och vacker ut.

Mason burk display

Gammal dörrvisning:

Gamla dörrar kan återanvändas med spikhakar. Du kan lägga foton på glaspanelerna och montera dörren horisontellt på väggen så att den används som en hängare i entrén.

gammal dörrskärm

Palldisplay:

Klipp ut gamla pallar från förvaringslådor eller andra gamla möbler, och du kan spruta dem med lite färg och fästa foton på dem så att de ser snygga och kreativa ut.

Pallskärm

Fotoprydnad:

Detta är en vacker fotoprydnad där du kan klippa ut små stämpel- eller passformatfoton i cirkulära skivor och sätta dem i flasklockorna och sätta ihop dem genom att peta hål i dem och hänga dem på julgranen eller var som helst.

Bild prydnad display

Gammal träplanka

Kolla in hur denna träskiva dekoreras genom att klistra in ett foto på det och binda ett rep tillsammans på sidan, tillsammans med en säckväv som gör att det ser dekorativt och rustikt ut.

Plankdisplay

Popsicle ram:

Lim ispinnar ihop och du kan bilda en liten, lätt fotoram som också kan läras ut till barn som sommarhantverk. Dekorera det ytterligare genom att måla bilder, rita med skisser eller klistra stenar och glitter på dem.

Popsicle ram

Repvisning:

Ta en gammal spegelram eller skapa en träram och fäst repen horisontellt i rader. Du kan hänga bilderna på den med en klädnypa.

Repvisning

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*