DIY förvaringsenheter

DIY förvaringsenheter

Kämpar du för att hitta lagringsenheter för alla dina krusiduller i huset? Det här är artikeln för dig. Vi kommer att försöka ge dig några tips om hur du skapar dina egna DIY-lagringsenheter så att du kan spara mycket utrymme när du felsöker ditt eget hem.

Först kan du skapa din egen leksakslåda som är fodrad med tyg. Om du har en pojke som gillar att leka med sin leksak men inte kan placera den någonstans, är det här den bästa DIY-lagringsidén du kan göra för ditt lilla barn. Du kan till och med göra det till en bindande aktivitet mellan er två. På så sätt kommer han att uppskatta att ha lådan och inte bara slänga den i framtiden.

lagring-1

Källa: Ny terapi på gården

För det andra kan du märka några av dina gamla burkar eller krukor för att behålla kryddor som du kanske vill använda för recept i framtiden. Du kommer definitivt att spara mycket pengar om du återanvänder några av dina gamla glasögon och gör dem till de mest funktionella förvaringsenheterna i köket. Se bara till att du rengör dem först innan du använder dem.

lagring-2

Källa: Helt enkelt allvarligt

Jag rekommenderar också att du skapar din egen läderlåda där du kan förvara dina personliga saker. Du kan förvara dem i ditt eget sovrum eller vardagsrum så att du enkelt hittar dem igen. Beroende på hur mycket du vill lägga i den kan du skapa en stor eller liten läderlåda för alla dina personliga skatter.

lagring-3

Källa: Åh oh blogg

Du kan också skapa något som en öppen utställning, precis som på bilden. Om du inte har några dörrar eller skiljeväggar kan du alltid få allt du behöver. Det är definitivt värt att överväga om du vill skapa ett DIY-lager i framtiden.

lagring-4

Källa: Rogue Engineer

Om du har extra koppar som du inte vill använda inom kort kan du förvandla dem till en funktionell sminkhållare. Detta kan fungera, särskilt om du har många produkter som du vill organisera men som du inte kan hitta lämpliga behållare för.

lagring-5

Källa: Hjärta handgjorda

Om du vill ha en mer konstnärlig förvaringsenhet för ditt barns leksaker kan du definitivt bygga trälådor som rymmer vissa, om inte alla, av ditt barns leksaker. Detta är definitivt något att tänka på, särskilt om du planerar att bygga ett separat rum för dina barn i framtiden.

lagring-6

Källa: Ett bubblande liv

Detta är bara några av de många lagringsenhetsidéerna du kan använda i ditt eget hem. Dessa är inte bara kreativa utan också extremt funktionella. Ditt barn kommer säkert att njuta av det i många år framöver. Om jag var du skulle jag försöka så snart som möjligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*