DIY fönsterbehandling idéer och handledning

DIY fönsterbehandling idéer och handledning

Windows är speciella i varje hus eller rum. Traditionellt tjänar de praktiska syften som att införa ljus och värme och förnya andningsluften i rummet.

Men Windows kan inte alltid vara öppet. I vissa regioner måste fönster stängas och till och med förseglas för det mesta.

Om du stänger dina fönster eller åtminstone filtrerar lite av det ljus som faller igenom har du en bra ursäkt för att använda dina dekorativa talanger, men det är inte allt. Faktum är att du inte behöver stänga fönstren för att dekorera dem – du kan också rama in dem snyggt.

Om du inte har fått reda på det ännu, handlar den här artikeln om windows och de olika behandlingarna du kan ge dem för att helt förändra sitt utseende.

Om du är intresserad kan du bläddra bland dessa fantastiska idéer och handledning om DIY-fönsterbehandling.

Tygklädd taklist med pomponger.

Det här fönstret var redan vackert inramat av mosaikmönstret på väggen ovan, men installationen av den dekorativa taklisten lade till några subtila ytterligare detaljer. Gesimsen var helt täckt med tyg och prydde i full längd med hängande pom-poms så att det ser ut som en del av gardinerna. handla om Möbler

DIY Lace Privacy Windows.

11 Fabulous Valance Designs and Tutorials |  Enkelt fönster.
Rustik rep DIY Valance.  |  Billiga fönsterbehandlingar, diy draperier.
225 bästa bilder av gardiner |  Gardiner, Fönsterbeläggningar, Fönster.
790 bilder för bästa det är gardiner för dig 2020 |  Gardiner, Fönster.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*