DIY färgglada trädgårdsdekorationsidéer

En färgstark trädgård är alltid ett nöje att se och du kan använda olika DIY-idéer för att göra din trädgård till en av de vackraste trädgårdarna hemma. Det finns flera enkla sätt att dekorera din trädgård med färgglada saker och göra dem till en underbar syn. De flesta av de saker som listas nedan är tillgängliga hemma eller så kan du få dem till ett billigare pris.

Idéer för trädgårdsstängningar

Fågelhusinredning:

En vacker trädgård består inte bara av blommor och frukter utan också av små varelser som fjärilar och fåglar. Bygg färgglada fågelhus i din trädgård så ser det inte bara vackert ut utan ser också färgstarkt ut. Dessa färgglada fågelhus kan också ersättas med idéer för fågelhus.

Fågelhus

Idé för flaskdekor:

Använd färgglada vinflaskor för att skapa ett flaskaträd i din trädgård. Detta konstgjorda träd låter hela trädgården skina i solljus. Nu har du en anledning att behålla alla dessa vinflaskor och göra dem konst.

Flaskträd

Du kan också bygga ett litet staket med hjälp av dessa färgglada flaskor för att få det att se unikt ut.

Trädgårdssängstaket

Idéer för att dekorera bowlingträdgårdsbollar:

Du kan göra många färgglada projekt av bowlingbollar. En av de ljusa idéerna är att täcka bowlingbollarna med gallpärlor och marmor så att de ser ut som ett glas som glänsar i solljuset.

Bowlingboll dekor

Detta är en humla dekor, där du kan måla bollen i gult och svart och fästa skärmplattor på baksidan av bollen för att få den att se ut som vingar. Detta är en av de sötaste dekorationerna du kan tänka dig.

Biboll

Färgglada pallstaket:

Separera växterna efter deras variation med staket och du kan göra staket från paletten och spraya dem i ljusa färger. Detta gör inte bara din trädgård ser ljus ut utan också snygg och snygg.

färgstark planter och staket

Glöd i mörka stubbar:

Måla trästubbarna med neonljus i en mörk färg och de ser ljusa och färgglada ut på natten. Trädgårdar ser vanligtvis vackra ut under dagen, men nu kan du utöka skönheten även i mörkret.

färgglada stubbar

Idé för däckdekor:

Detta är en underbar idé för däckdekoration där du använder stora däck som planteringsmaskiner och kan måla varje däck i ljusa och olika färger för att få det att se attraktivt ut. Ordna däcken snyggt så att de ser snygga ut.

färgglada däckplanterare

Hjuldekorationsidé:

Kolla in dessa färgglada hjul som är fästa vid trästavarna och de kommer att se unika och fantastiska ut i din trädgård, som står högt bland blommorna.

Trädgårdsdekor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*