DIY fågelmatare idéer

DIY fågelmatare idéer

Mata de små fåglarna som studsar in i din trädgård för att få dem att se vackra och ljusa ut genom att skaffa mat i fågelmatare. Du kan skapa din egen fågelmatare hemma med små saker som redan finns hemma. Dessa fågelmatare drar massor av små fåglar in i din trädgård så att de ser snyggare ut än någonsin, eller så kan du till och med hänga upp dem nära fönsterbrädan.

Dryckesflaskmatare

Äggkartongfågelmatare

Gammal ljus ljuskronmatare:

Detta är en gammal ljuskrona där du kan byta glödlampor genom att fylla var och en av hållarna med korn. Dessa korn i ljuskronorna hjälper fåglarna att sitta bekvämt på dem och äta mat efter behag.

Ljuskrona fågelmatare

Kapsel fågelmatare:

Använd tomma matburkar eller kattmatburkar för att göra en fågelmatare som ser bra ut i din trädgård. Du kan bara sticka hål i burkarna och hänga upp dem med rep, garn eller färgglada band, eller prova något kreativt som detta.

Kapselmatning

Mason Jar Feeder:

Klipp av en del av murarkrukan på framsidan så att fåglarna kan få sina korn, och du kan tränga igenom locket på murarkrukan eller binda ett rep runt halsen för att hänga den i grenarna. Detta är en av de enklaste idéerna du kan använda för att hjälpa den lilla fågeln att få mat i din trädgård.

Mason jar fågelmatare

Foder för mjölkkartong:

Du kan dekorera mjölkkartongen genom att spraya den i vackra färger och fästa dekorativa material som grenar, blommor, pärlor etc. för att få den att se vacker ut. Detta kommer också att fungera som ett av de vackraste vårhantverk för dina barn.

Mjölkkartongmatare

Torkade orange fågelhus:

Kasta inte apelsinskal när du har gjort saften, men du kan torka den och fästa den på grenarna genom att pricka i mitten och fylla det heliga utrymmet med korn. Detta gör att det ser snyggt och mycket billigt ut.

Orange matare

Grankotte fågelmatare:

Att göra en fågelmatning av en kotte är väldigt lätt eftersom du kan lägga lite jordnötssmör på kottarna och sedan rulla dem över kornen. Dessa förblir sedan säkert på kottarna, som är redo att hängas på grenarna.

Grankotte fågelmatare

På samma sätt som kottarna kan du också applicera jordnötssmör på toalettpappersrullarna för att göra en matare.

Rullmatning av toalettpapper

Popsicle Stick Feeder:

Detta är ett enkelt hantverk där du kan limma popsiclesna ovanpå varandra för att bilda en fyrkantig behållare och fylla hålet med korn i den.

Popsicle-matare

Tekoppmatare:

Fäst tekopparna tillsammans med faten på skedar, gafflar eller annat hängande material där du kan fylla kopparna med mat.

Tekoppmatare

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*