DIY fackprojekt

DIY fackprojekt

Om du letar efter något annat när det gäller inredning, varför inte använda brickor som dekorativa element i ditt vardagsrum om? Det kommer definitivt att ge dig något unikt och användbart när det gäller design och funktion för ditt vardagsrum. Här är några fackdesignprojekt till att börja med så att du kan uttrycka den konstnärliga sidan av din personlighet med brickor snarare än senare.

Den första bilden visar en elegant marmorbricka, som definitivt kan vara användbar när det gäller att underhålla gäster i vardagsrummet. Du kan antingen använda den som den är, eller använda den som en duk för att måla över, vilket ger dig olika texturer och färger.

DIY marmor serveringsbricka

Källa: Pennies för en förmögenhet

För det andra kan du bygga en träbricka så här från kvarvarande splinter och måla olika mönster och färger på den. Det kommer säkert att uttrycka din personlighet enkelt utan problem. Dessutom kan du också njuta av att handeln gjordes av dina egna händer.

DIY dryckesfack

Källa: Bygg grundläggande

Här är ytterligare ett skott av en träbricka. Om du vill visa det på ditt vardagsrumsbord är det här det bästa sättet att göra det. När det definitivt ger dig något att se fram emot varje dag när det gäller design.

DIY träbricka

Källa: Saksstein papir

Om du vill att dina brickor ska glittra, varför inte använda guldglitter och strö det över hela din handel innan du använder den. Det kommer definitivt att ge din bricka något mycket speciellt som den kommer att markera bland alla andra serveringsredskap i framtiden.

DIY guldflinga serveringsbricka

Källa: Vitamini handgjord

Du kan också prova brickor med olika former. Kolla in den här bilden av en sexkantig bricka. Är det inte fantastiskt när det gäller design? Med detta i åtanke bör du inte vara rädd för att prova olika saker för dina serveringsverktyg. Använd detta som en möjlighet att uttrycka dig själv och din personlighet i framtiden med dina personliga köksredskap.

DIY bricka geometrisk design

Källa: Åh oh blogg

Här är en annan gyllene bricka som du definitivt bör prova. Det är enkelt men väldigt funktionellt och skulle definitivt hålla livet ut. Om jag var du skulle jag använda denna enkla men funktionella design för mina brickor.

DIY serveringsbricka i vitt och guld

Källa: Francois Etmoi

Du kan också använda ljusa färger för dina serveringsverktyg. Som kan ses nedan erbjuder detta färgglada bricka definitivt ägaren ett lyckligare designtrick. Det kommer definitivt att lyfta tankarna hos alla som väljer att använda det i framtiden.

        Frukostbrickans handledning

Källa: Kreativt liv

Det här är bara några av de många detaljhandelsdesignerna du kan använda om du vill skapa dina egna under de kommande dagarna. Kom ihåg att du serverar redskap som ska återspegla en del av din personlighet. Om detta händer kommer alla som använder handeln definitivt uppskatta det mer än tidigare.

BildramhyllaFotoram DIY bricka

Sida? ˅

Skål för havsglasmosaikHavsglas mosaik DIY bricka Sandandsisal

Randig träbrickaDIY tickande rand server serverbricka

Sida? ˅

Platt bricka med handtag

DIY platt skål med handtag

unabodaoriginal

SillbenbrickaDIY vävd serveringsbricka stilmjuk

DIY vattenmelon serveringsbricka

DIY vattenmelon serveringsbricka

källa

Vintagey frukostbrickaDIY vintage frukostbricka

källa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*