DIY Dream Catcher Idéer

DIY Dream Catcher Idéer

Drömfångare tror fast att det rensar dina drömmar och låter dig få bra drömmar medan du sover. Du kan designa din egen drömfångare som ser elegant, fascinerande och hisnande ut. Använd olika enkla element för att få drömfångaren att se vacker ut, och det silliknande centrumet kan skapas med vilket nätmaterial som helst eller ditt eget nät av garn, trådar, sladdar och band.

Doily drömfångare

ren vit drömfångare

Fjärilsdrömfångare;

Fjärilar tror fast på keltiska mönster som representerar återfödelse, vilket innebär att livet återvinns. Du kan designa en keltisk drömfångare med en stor fjäril fäst vid ena sidan av bågen, tillsammans med några blommor, färgade pärlor och fjädrar för att få den att se attraktiv ut.

Fjäril och blommor

Himmelsk drömfångare:

Drömmar och himmelska element har ett visst förhållande eftersom vi ofta får söta drömmar och sömn på natten. Designa ett vackert månvapen av garn, där du kan designa det med två ringar i olika storlekar och några små hängande stjärnor.

himmelsk drömfångare

Drömfångarens levande färger:

Levande färger och anda kommer att fylla ditt rum med glädje om du tittar på den färgglada drömfångaren varje natt innan du går i säng. Detta är en färgstark drömfångare som består av fjädrar och fluffiga pomponger i olika färger för att få den att se levande ut.

färgglad drömfångare

Mobil inredning för drömfångare:

Skapa ett mobilfordon med en drömfångare hängande på varje tråd. Du kan använda flera däck av liknande eller olika storlekar för att skapa en sådan drömfångare som får ditt hem att se vackert ut. Du kan dekorera alla drömfångare med pärlor, paljetter, små fjädrar eller pomponger så att de ser bra ut.

Dreamcaycher mobiltelefon

Vacker hjärta inredning:

Skapa en drömfångare med ett hjärtformat centrum där du kan använda en tråd i mitten medan du slänger sladden runt utrymmet. Använd också filt för att klippa ut hjärtformar eller andra formdesigner för att få gardinerna att se söta ut.

Hjärtadekor

Spetsig drömfångare i spets och pärla:

Detta är en flickaktig drömfångare med en vacker, spetsig spets och band bundna runt fångaren med några pärlor för att få den att se väldigt attraktiv ut.

Drömfångare för spets och pärla

Uggla drömfångare:

Hur vacker är den här drömfångaren av nattklockuglan med vackra midnattblå fjädrar?

Uggla drömfångare

Drömfångare med färgglatt havsglas:

Använd gyllene snören för att fästa havsglaset i mitten. Några av dem kan användas som hängningar för att få det här färgglada glaset att se ljust och vackert ut.

Drömfångare för havsglas

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*