DIY-design för huvudgavlar

DIY-design för huvudgavlar

Om du vill ha det bästa när det gäller sjaskiga eleganta sänggaveldesigner, har du kommit till rätt ställe. Denna text innehåller många foton och exempel på vad du kan göra med dina vitkalkade huvudgavlar så snart du får dem. Förhoppningsvis kommer den här listan att inspirera dig och du kan skapa din egen design förr eller senare.

Den första bilden visar att du kan skapa ditt eget huvudgavel med några gamla träskivor. Allt du behöver göra är att måla över det för den vitkalkade effekten, så får du det utseende du vill ha tidigare än förväntat.
9

Källa: amommyslifewithouchouchyellow

Detta speciella utseende kommer säkert att ge ditt sovrum en rustik känsla. Ibland behöver inte allt se helt nytt ut. Allt du behöver är en bra presentation för ett specifikt rum i ditt hus och allt annat kommer att följa.

10: e

Källa: Bondgård38

Med denna speciella sänggaveldesign kan du välja att inte måla över den. Du måste bara applicera lite lack och ha det du behöver.

16

Källa: Crystalandcomp

Nästa bild ger ditt rum en enkelhet. Det ger dig också möjlighet att ytterligare anpassa ditt rum. Det är definitivt något som är värt att utforska om du utformar ditt eget vitkalkade sovrum och sänggavel i framtiden.

12

Källa: Smartgirl-stil

Denna speciella design är en direkt kontrast till väggen. Detta gör det unikt och skiljer sig från alla andra design på sänggavlar. Om du verkligen vill att din shabby chic huvudgavel ska sticka ut är det här vägen att gå.

13

Källa: Theroosterandthehen

Du kan också välja ett enkelt svartvitt motiv i sovrummet. På så sätt passar din vitkalkade huvudgavel definitivt. Jag är säker på att du kommer att tycka om att arbeta så snart.

14

Källa: Ana vit

För det sista projektet är här huvudgaveln med användbara fack som definitivt kan ge ditt rum samma utseende. Om du vill ha en enkel men mysig känsla för ditt sovrum bör du välja det här.

15

Källa: thedesignduoblog

Sammantaget är en shabby-chic inredningsplan något som kan göra ett bra jobb med att spara mycket pengar och tid. Med dessa idéer kan du återvinna dina gamla sänggavlar och få dem att känna sig som nya igen. Som jag sa tidigare kan DIY-projekt som detta definitivt hjälpa dig att förbättra dina huskunskaper såväl som dina konstnärliga talanger i framtiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*