DIY Denim Pocket Craft Idéer

DIY Denim Pocket Craft Idéer

Det här är en av de mest intressanta bloggarna eftersom vi alla måste ha gamla jeans eller kjolar med fickor hemma. Du kan nu återanvända dessa gamla jeansfickor för att skapa olika intressanta hantverk som gör dem attraktiva och också mycket användbara. Nedan följer några av idéerna som låter dig återanvända dessa väskor för att skapa fantastiska hantverk hemma som är enkla och lätta att göra!

iPad-påse

Bokomslag:

Kolla in det här unika bokomslaget istället för det vanliga bruna omslaget eller med presentförpackning. Du kan lägga jeansmaterial på den så att den ser tjock ut. Denna väska kan användas som pennhållare eller för förvaring av pappersvaror.

Bokomslag

Laddnings station:

Hur cool är den här laddstationen med ett handtag så att du kan hänga den nära strömförsörjningen så att du enkelt kan lagra enheterna i den medan du laddar den. Låter inte det intressant?

Laddnings station

Örngott med väska:

En annan intressant idé att hålla TV: n på plats utan att förlora den är att designa ett kuddfodral i denim och fickor i den för att säkert förvara fjärrkontroller utan att behöva söka i hörn.

Kuddväska

Drick bekvämt:

Medan du bär din drink under resan eller under läger och semestrar kan du använda den här mysiga enheten, där fickorna hjälper dig att hålla sugrör, skedar och sockersäckar i dem.

drick bekvämt

Kuvertfakturahållare:

Skapa ett långt kuvert med jeansfickor som håller längre och ser bra ut i vardagsrummet eller hallen, där du enkelt kan samla kuverten och hålla dem i fickorna så att personen enkelt kan samla in dem.

Kuverthållare

Platsidé:

Detta är en inställning i denim som ser modern och snygg ut och där du kan använda fickorna för att förvara servetter och bestick. Detta kommer att se coolt och intressant ut där dina gäster kommer att älska idén.

Platsinställningsidé

Denim pocket party krans:

Detta är en festkrans där den kan placeras nära livsmedelsdiskarna så att du kan ställa några små krav i den för enkel hämtning.

Pocket krans

Stationär lagringsidé:

Det här är en bra fyrkantig brevpapperidé där väskorna kan användas för att placera varje brevpapper i den så att de är väl organiserade.

stationär lagringsidé

Kransfickor:

Kolla in den här coola kransen med påsar som gör att du kan byta ut och förvara färska blommor varje dag så att du kan använda påsarna som en vas.

Kransfickor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*