DIY Däck lekplats designidéer för barn

DIY Däck lekplats designidéer för barn

Att designa en lekplats i ditt hem är en av de bästa sakerna ditt barn kommer att älska, särskilt på semester. Det finns olika roliga leksaker som du kan skapa med gamla däck och göra trädgården till en av de bästa platserna i ditt hem. Ditt barn kommer också att bli så fascinerad hemma på lekplatsen att han vägrar att gå ut med sina vänner, men bjuder in ett gäng att ha kul hemma!

Bergsklättring:

Detta är ett intressant klättringsberg för barn, där du behöver många sådana gamla däck som kan ordnas som en kulle med sand, och du kan också måla varje däck i olika färger för att få det att se attraktivt ut.

Klättervägg:

För alla pojkar och äventyrliga tjejer är detta en av de mest intressanta aktiviteterna där du kan fästa däcken med naglar och forma dem som en vägg där barnen lyckligt kan klättra och gå ner.

Roligt djurpark:.

Skapa en söt park med djur gjorda med gamla däck och eventuellt andra gamla saker som finns hemma. Du kan måla dessa djur i livliga färger för att göra nöjesparken kreativ och vacker.

Hinderbana:

Detta är väldigt enkelt att ordna eftersom du bara måste lägga däcken vertikalt och horisontellt så länge du vill. Detta kommer att hjälpa dem att bygga uthållighet och kan spela med sina vänner när det gäller timing vem som kan avsluta det först.

Sandlåda:

Fyll ett stort däck med sorglig strand och ett paraply eller ett litet paraply på det. Små kommer att älska att leka med leksaker i sin lilla sandlåda eftersom de känner att de är på stranden hemma.

Glida:

Skapa en klättervägg och en stor palettruta med däck för att glida ner för att klättra. Den inre cirkeln med däck hjälper dem att klättra ner med så mycket roligt.

Trevlig gunga:

Vem skulle inte älska en gunga hemma? Du behöver inte investera mycket pengar på en gunga eftersom du enkelt kan designa den med ett gammalt däck. Måla dem med prickar och lägg till en kudde så att den ser mycket bättre ut.

Däck trädgård:

De kan inte bara njuta av sin semester utan du kan också lära dem vikten av att plantera hemma.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*