DIY Curtain Headboards

DIY Curtain Headboards

Att designa ett enkelt tyggavel för din säng är en av de mycket enkla uppgifterna som får ditt sovrum att se väldigt attraktivt ut. Det finns olika typer av gardiner som gör att du kan göra sänggaveln attraktiv, unik och modern. Nedan följer några av de fina idéerna som enkelt kan implementeras i ditt hem.

separerade gardiner

separerade gardiner

Detta är en vacker sänggavel med en fin färgkombination. Gardinen har volanger med blommönster i överkanten, vilket gör den ännu mer attraktiv.

fin volangkant

fin volangkant

Detta är ett enkelt vitt tyg där gardinen är utformad med två stolpar upp till taket och dras framåt ovanpå sänggaveln där den ser ut som en baldakin. Dessutom ser spegeln med en gyllene ram väldigt traditionell och elegant ut.

Gardintak

Detta är en annan vacker gardindesign med två färgkombinationer som gör att huvudgaveln ser majestätisk ut. Den snygga designpolen med gardin i två olika stilar gör att den ser bra ut.

Pilgrimsmatta

Det här är en mycket vanlig gardinstil med en stång och gardineringar, men det som gör detta ser speciellt och annorlunda ut är den gardintyp som används för att dekorera sänggaveln. Formuleringen på gardinen liknar mer en sida från en bok, och du kan välja en som representerar din stil och attityd.

Gardinformuleringar

Gardinformuleringar

Detta är ett kombinerat huvudgavel av metall och tyg, där metallstången är utformad med enkla gardiner och mittområdet är dekorerat med en metalldesign som gör att huvudgaveln ser enkel och vacker ut.

Tyggardiner

Tyggardiner

Det här är min favoritdesign med gardinhuvud där den tunna spetsridån med det vackra blomarbetet ser väldigt snygg ut och den krämvita är ett av de perfekta valen av spetsmaterial att välja mellan. Denna typ av sänggavel gör att rummet ser väldigt romantiskt och modernt ut. Det matchande överkastet med färgglada örngott ger rummet skönhet och elegans, eftersom färgerna på en vit bakgrund verkar ljusare och mer attraktiva.

Spets huvudgavel

Spets huvudgavel

Detta är ett enkelt vitt gobeläng med rosa blommigtryck som ser väldigt ödmjukt ut och passar in i alla typer av rum, vare sig de är små eller stora.

Gobelänggavel

Gobelänggavel

Denna gardin är också ett mycket enkelt material med bara en enkel gardin draperad bakom sängen och trädbilden tryckt på den gör att den ser unik ut för ett huvudgavelval.

Trädtryckt gardin

Trädtryckt gardin

Du kan också använda en frillad gardin för att ge charm och skönhet till rummet. Detta passar särskilt flickans rum så att det ser flickaktigt ut.

vita volanger

vita volanger

Gardingavel med lampor:

Häng en gardinstång med rena gardiner (eller tyg) på sänggavelhöjd bakom sängen och lägg sedan till några vita julbelysning bakom tyget och över baren. Detta ger varje sovrum en mjuk, avkopplande och romantisk känsla.
Gardingavel med lampor Gardin med lamporGardiner med LED-lampor som huvudgavel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*