DIY Center Table Decors för vardagsrum

DIY Center Table Decors för vardagsrum

Mitt i ditt hem är vardagsrummet. Det är den del av huset där människor kommer tillsammans, inklusive deras släktingar och vänner. Det är därför området i huset som lämnar ett bestående intryck på besökare i ditt hus. Det är därför viktigt att du förbättrar utseendet på ditt vardagsrum. Här är några heminredning bordsdekorationer som kan hjälpa till att förbättra vardagsrumets övergripande utseende.

DIY låda / trä mittbord

1 trä dekor mitt bord design

källa

Mittbord av trä eller låda ger ett rustikt utseende i ditt vardagsrum. Du kan skapa ditt eget bord av gamla skogar eller lådor. Om du vill ha västerländsk och skandinavisk inredning är det här trä- eller boxbordet ett måste. För att göra det ännu mer attraktivt kan du lägga en fin vas med några blommor på. Du kan också lägga en päls bredvid bordet. Du kan antingen måla skogen eller lämna den naturlig. Denna typ av bord kan användas i alla typer av interiörer, även de mest eleganta och mångsidiga.

2 trä dekor mitt bord design

källa

Vaser och ett unikt blomsterarrangemang

3 blommor för mittbordet

Ditt vardagsrumsinredning är inte komplett utan ett mittbord med vaser och unika vackra blomsterarrangemang. Blomsterarrangemanget kommer att lysa upp ditt vardagsrum och definitivt förbättra hela området. Du kan använda långstammade blommor för att komplettera ditt klädsel och bord. Du kan också lägga bestick och vita ljus till arrangemanget. Blomsterarrangemanget bör passa perfekt in i vardagsrummet. Att välja fel typ av blomma kan förstöra ditt interiör.

4 blommor för mittbord

källa

DIY scrapbook center bordsdekoration

5 unika scrapbook-centerborddesigner

källa

Om du vill ha något unikt och kreativt som du kan visa i mittbordet är dessa dekorer för scrapbook-mittbordet bara saken. Vid första anblicken kanske du tror att designen är lite komplicerad och svår. Men så snart du ser frukten av ditt arbete kommer du att vara stolt över dig själv. Allt du behöver är en gammal bok och något för att hålla dem ihop och du är klar. För den andra designen behöver du bara en gammal telefonbok och lite färg och kan skapa en fin inredning för ditt mittbord.

6 unika scrapbook center borddesigner

källa

Unik metallbehållare

7 unika metallbehållare

källa

Om du vill göra ditt vardagsrum så attraktivt som möjligt när som helst, är dessa unika metallbehållare precis saken för dig. Allt du behöver är en tom behållare och metallisk sprayfärg så är du klar. Du kan välja mellan brons, silver eller guld för att göra en vanlig kapsel till en magisk inredning. Du kan också använda tomma flaskor öl och vin med en unik form för att göra designen ännu mer dramatisk. Den metalliska inredningen eller flaskorna är inte bara miljövänliga utan också billiga.

8 unika metallbehållare

källa

Mason Jar Center bordsdekoration

9 dekorativa murarburkar för mittbord

källa

Om du tror att murburkar bara används för att lagra föremål eller som en behållare för dina livsmedel, har du fel. Dessa murarburkar gör en unik och mycket attraktiv bordsdekoration för ditt vardagsrum. Genom att helt enkelt måla murarburkarna med en blank guldfärg kan du förvandla en vanlig behållare till en vacker inredning för ditt vardagsrum. Masonburkar är lätta att hitta och finns i varuhus och andra hemdepåer.

10 dekorativa murarburkar för mittbord

källa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*