DIY bröllopsfotograferingsdekorationsidéer

Fotografering är ett av de viktigaste inslagen i ett bröllop eller fest, eftersom det fryser de vackra ögonblicken och ger tillbaka glädjen när du kan bläddra igenom sidorna. Du kan dekorera din egen bakgrund så att den förblir oförglömlig, romantisk och en plats som du har designat för dina nära och kära. Idéerna nedan är enkla att genomföra och du kan dekorera platsen själv.

Fin båge:

Dekorera en vacker båge i din bakgård på bröllopsområdet med enkla trästavar, genomskinliga gardiner och några blommor och pärlor för att dekorera den. Denna romantiska miljö kommer att se väldigt vacker ut, även om den är dekorerad med enkla material.

Picknickinställning:

Ta en avslappnad bild före eller innan ditt bröllop så att det ser bra ut medan du ler och tar en drink tillsammans. Med bara några korgar, vin och lite mat är området redo att fånga ett romantiskt par tillsammans.

Färgglad gardin:

Detta är en av de enklaste bakgrunderna att välja på eftersom den färgglada gardinen är mer än tillräckligt för att dekorera platsen. En lätt trasa mitt i greenen gör att den ser attraktiv ut och du kan be dina vänner att kasta några kronblad om du är glad att fångas.

Hängande ramar:

Använd tomma ramar för att dekorera trädet så att det är vackert, annorlunda och också mycket lätt att dekorera. Spara bara alla gamla tavelramar så att de är användbara när du behöver dekorera trädet.

Pappersblommor: pappersblommor

För alla som är intresserade av hantverk kommer detta definitivt att göra platsen vacker, romantisk och en perfekt plats att klicka på din favoritbild. Är inte blommor en av de mest romantiska sakerna du kan använda? Gör dem själv med färgade papper.

Skoginspiration:

Endast ett bord, några stolar, ljus och blommor räcker för att förbereda den här vackra inredningen för din fotografering. Du kan dekorera bordet och ta ett foto medan du håller fram ett vinglas till din älskade. Vad kan vara mer romantiskt än att äta middag i skogen?

Ram och vaser:

Gamla ramar och vaser samt en bukett blommor på stativet gör att området ser elegant vackert ut.

Första bokstäver:

Klipp ut bokstaven i ditt namn med kartong, trä eller annat material som du vill använda och placera det i din trädgård för att ta fotot.

Gungadekoration:

Har du en gunga i din trädgård? Dekorera det bara med blommor så kommer din älskade bara att älska det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*