DIY-bord utanför pallen

DIY-bord utanför pallen

Gör-det-själv-bord är en av de typer av möbler som kan dekorera dina rum och utomhusområden med vackert och innovativt hantverk. Du kan använda gamla trädörrar; Pallar bildar ett DIY-bord och detta kommer inte längre att vara gamla grejer. Få ut mesta möjliga avfall med innovativa idéer och några verktyg för att slutföra det. Läs allt för att lära dig mer om de olika exemplen och idéerna om hur du gör ditt eget DIY-bord.

Detta är ett vackert utomhuspallbord helt och hållet av avfall och gamla samlade pallar som har stannat i ditt förråd under lång tid. Fäst bara fyra träställ på pallen och pallens mitt har lite utrymme att fylla med små stenar och växter så att den ser väldigt grön och vacker ut. Du kan måla bordet i levande färger för att göra det ljusare och mer levande, eller bara måla med vanligt vitt som visas för ett enklare utseende.

vackert utomhuspallbord

vackert utomhuspallbord

Detta är ytterligare ett exempel på ett utomhusbord som består av en gammal trädörr fäst vid trästället. Du kan måla bordet med formuleringar eller bilder för ett mer attraktivt utseende. Denna typ av bord är väldigt innovativ och ser bra ut att placera i din trädgård för en avslappnad pratstund och en kaffepaus mitt i naturen.

Kolla in den här gamla paneldörren som har förvandlats vackert till ett vackert bord med en glasplatta. Metallen representerar bordet och stolarna får det att se ut som ett perfekt matbord som kan dekorera din matsal. Du kan bara stolt visa upp med dina vänner att du har gjort ditt eget bord.

Även de gamla fönstren kan återanvändas och förvandlas till ett soffbord eftersom du helt enkelt kan fixa dem med de fyra benen och förvandla dem till ett förvaringsbord med glasdörrar. Du kan placera tidskrifter, pennor, anteckningsblock eller dekorera dem med vackra skal och kristaller så att de ser vackra ut.

Kolla in det här pallbordet med hjul som du kan dra på vart du vill. Detta kan målas enligt rummets tema eller bara lämnas med sitt gamla rustika utseende eftersom allt beror på hur du vill ha det. Det finns andra sätt att få ditt pallbord att se bra ut genom att dekorera det, måla det vackert och sedan limma paljetter på det.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*