DIY badrumsförvaringsprojekt

DIY badrumsförvaringsprojekt

Det bästa stället att träna på dekorationsförmåga är badrummet. På detta sätt kan du hitta kreativa sätt att få badrummet att se bra ut utan stora svårigheter. Att komma igång kan dock vara svårt, särskilt om du inte har mycket erfarenhet av att reparera och renovera badrum. Lyckligtvis kan den här artikeln hjälpa dig att lösa detta problem genom att ge dig några tips om DIY-projekt för badrummet. Här är några exempel:

Först kan du måla och måla om några av dina gamla lådor i badrummet. Länken nedan och visar hur.

Badrum DIY-projekt (1)

Källa: Bilder

Dessutom kan du installera några DIY-handduksställ för att öka lagringsutrymmet. Kolla in den här bilden för att se vad jag menar.

DIY-projekt för badrum (2)

Källa: ezzly

Dessutom kan du sätta målet att ge dina badrumsskåp, till exempel ditt medicinskåp, en välbehövlig revision genom att måla dem om. Klicka på länken för att lära dig mer.

DIY-projekt för badrum (3)

Källa: iheartnaptime

Du kan också använda några av dina gamla tvålrätter för att hålla några av dina mediciner och andra krusiduller i huset. Du kommer definitivt att njuta av detta speciella design- och förvaringsverktyg i badrummet.

DIY-projekt för badrum (4)

Källa: whenwomentalks

Du kan också göra dina riggkrokar till användbara handdukskrokar i framtiden. Du behöver aldrig oroa dig för var du ska hänga dina handdukar igen.

DIY-projekt för badrum (5)

Källa: remodelista

Du kan också installera några av dina gamla förvaringsfack på väggen. Se bara till att det är litet och lätt nog för att ge ditt badrumsredskap och toalettartiklar tillräckligt med utrymme utan att falla av väggen.

DIY-projekt för badrum (6)

Källa: falseway dummy

Dessutom kan du enkelt skapa egna förvaringsskåp för badrummet med hjälp av några träskrot från huset. Jag är säker på att du har byggt mycket genom åren och att så småningom hittar du träskivor som du kan använda.

DIY-projekt för badrum (7)

Källa: hgtv

Men om du vill integrera vintagestil i ditt badrum utan att överdriva det kan du definitivt göra det genom att använda dina vintagelådor som en förvaringsenhet för dina olika toalettartiklar.

DIY-projekt för badrum (8)

Källa: Hemterapi

Här är en handduk mönster design som du säkert kommer att vilja göra själv.

DIY-projekt för badrum (9)

Källa: Centationalgirl

Slutligen kan du också installera toalettpappershållare på toaletten. Detta ökar det estetiska värdet på själva toaletten och låter dig ge badrumsdesignen en viss känsla. Du bör definitivt prova det så snart du kan. Jag är säker på att du inte har några problem att hitta det material som behövs för just detta projekt i en närliggande stormarknad.

DIY-projekt för badrum (10)

Källa: Handledning

Det här är bara några av de många sätten du kan uppdatera ditt badrum med några av de mest användbara DIY-projekten du kan ha i huset. Det är definitivt något att tänka på om du vill renovera ditt badrum under de kommande åren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*