DIY återanvändning av äggkartonger

DIY återanvändning av äggkartonger

Är ägg en del av din normala kost? Nu kan du inte bara använda äggen utan också lådan där de är förpackade. Få ut det mesta av ägglådorna så kan du göra underbara hantverk som kan användas för olika ändamål. Det är också lättare att tippa med ägglådor, och det är väldigt intressant att redigera eller använda dem.

Förvaringsidéer för babystrumpor:

Detta är en av de sötaste och smartaste idéerna för att använda äggkartongen för att hålla babystrumpor på. Rulla bara de små strumporna och förvara dem i alla rum där ägg hålls. Nu kan du klara strumpan som vanligtvis förekommer i de flesta hushåll.

Idéer för förvaring av örhängen:

Efter det behöver du inte längre leta efter extra örhänge i paret, eftersom du nu kan lagra varje par säkert och snyggt i ägglådan. Detta sparar mycket tid och du kommer att gå med på detta, särskilt under hektisk arbetstid, samtidigt som du lätt griper i örhängen.

Nagellackhållare:

Hur cool är denna idé där du vackert kan presentera nagellackerna i en ägglåda och hålla dem säkra och lugna där utan att bli överbelastade, och den här vackra färgutställningen får dem att se ut som ett konstverk i en ägglåda.

Färgpalett:

Ett av de trevligaste sätten att använda en äggkartong är att använda den som en färgpalett. Ge dina barn en ny palett varje gång, eftersom du inte behöver anstränga dig för att tvätta de gamla eller be dem ta tillbaka dem säkert. Nu är det enklare att måla med en ny palett som innehåller färg i olika färger.

Ringhållare:

Precis som örhängen kan du sätta ringarna i ägglådan utan att skada den, och du kan sätta in ringarna i någon av de utskjutande ytorna.

Syutrustning enligt dina önskemål:

Förbered dina bärbara sysatser med alla viktiga saker. Du kan placera knapparna, nålarna; Garn och sax ordnade snyggt i lådan och gör det lättare för dig att bära och till och med placera dem i ditt hantverksrum.

Pappersvaror:

Placera den här ägglådan med alla viktiga saker som häftstift, stift, kritor, lim eller allt som behövs på ditt arbetsbord.

Garnförvaring:

Detta är ett av de coolaste sätten att hålla garnet för resändamål och organisera det i en liten resväska.

DIY äggboxplanterare:

DIY ägglådaplanterare

Ägg kartong blomma Ljus ::

Äggkartong med blommaljus

Här hittar du instruktioner om hur man gör blommakedjor från ägglådor Här

Ägglåda älvljus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*