Designrum för två sovrum

Designrum för två sovrum

Har du två barn hemma med ett sovrum med begränsat utrymme? Det finns ingen anledning att oroa sig, för det finns flera vackra mönster som kan få sovrummet med dubbelsäng att se bedårande söt ut. Dina barn lär sig att dela rummet och njuta av sina syskon.

Detta är en av de mest avslappnande och underhållande idéerna med två sovrum som kan designas i tonårsrum där gungbädden kommer att fascinera dem. Med denna gungbädd i strandstil ser sängen helt annorlunda ut och är också kul!

Detta är en mycket fin trä våningssäng med en rutschkana. Det kan utformas i pojkens rum så att de har maximal kul att gå av och på. Denna typ av sängdesign kommer att vara mycket roligt när barn sover med sina vänner.

Detta är en annan tavla våningssäng där brädet kan användas för att klottra och lära sig. Den lilla soffan i hörnet med begränsade möbler i rummet gör att den ser väldigt snygg och bra ut.

Våningssäng i svarta tavlan

Våningssäng i svarta tavlan

Detta är en av mina favoritdesigner med två sovrum, två loftbäddar och en väggdelare i mitten. Denna avdelare hjälper dig att designa båda sidor av väggen med den färgkombination och stil som varje barn vill ha. Du kan ha din integritet i samma rum.

Detta är en hängande sängdesign som garanterar maximal kul under sänggåendet och kan också utformas i rum där mer än två barn är hemma. Den grå färgen och träsängarna gör den också snygg och trendig.

Detta är en mycket enkel och elegant design med två sovrum där de två sängarna är gjorda med en DIY-tak som hänger uppifrån. Det vackra vita nätmaterialet ger rummet elegans och kan också designas i rosa, vilket gör det idealiskt för små flickors sovrum.

enkelt och elegant tvåbäddsrum

enkelt och elegant tvåbäddsrum

Detta är en unik sovrumsdesign med sluttande väggar och en väggdelare däremellan, som i föregående sovrum med en avdelare. De två sidorna av skiljeväggen är blå och rosa och passar både pojkens och flickans stil i rummet.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*