Design och idéer för glas och metall för hemmet

Design och idéer för glas och metall för hemmet

Är du säker på att du vill renovera ditt eget hem? Om svaret är ja, se till att läsa den här artikeln. Vi kommer att försöka ge dig några tips om hur du uppdaterar en 1920-talsbungalow med möbler i metall och glas. Fortsätt läsa för att ta reda på mer.

Som du kan se på den första bilden har designern utvecklat en genial metod för att kombinera både metall och glas, med den förra som en smart del av entrén och lite sittplatser. Metallstegen ger också tillgång till ett tätt utrymme i taket.

1927-Carriage-House-in-Phoenix-gets-a-samtida-tillägg-och-föryngring

Dessutom erbjuder smarta tapetdesigner den perfekta kamouflagen för glasdörrarna i huset. Du bör definitivt prova detta för ditt eget utrymme om du inte vill ha synliga och konventionella entrédesigner i ditt eget hem.

Modern renovering ger tegelinredning färg och mönster

Dessutom erbjuder glasdörrarna ett trevligt sätt till terrassen. Detta kommer bara att behaga alla som bestämmer sig för att bo i det här huset. Den svarta panelen i dörrkarmen är definitivt en bra uppdatering också.

Infällbart takfönster ger lätt solljus

Denna bild visar en modern köksdesign som också leder direkt till terrassen. För dem som älskar utsikten över naturen är detta den perfekta köksdesignen för dig.

Utsikt över den reviderade bakgården och däcket från den rymliga förlängningen av glasmetall "bredd =" 990 "höjd =" 660 "srcset =" http://decozilla.com/wp -content / uppladdningar / 2016/02 / Blick auf den reviderade bakgården och däcket från den rymliga förlängningen av glas och metall.jpg 990w, http://decozilla.com/wp- content / uppladdningar / 2016/02 / utsikt över den reviderade bakgården och däcket från det rymliga glas- och metallförlängningen 300x200.jpg 300w, http://decozilla.com/wp -innehåll / uppladdningar / 2016/02 / Utsikt över den reviderade bakgården och däcket från det rymliga glas- och metallförlängningen 768x512.jpg 768w "storlekar =" (maximal bredd: 990px) 100vw, 990px"> </span> </span> </p>
<p> Som du kan se, har utsidan av huset en metallram och grunden för huset.  Detta är säkert symbolen för modern husdesign. </p>
<p> <span class =Expansion av fraktcontainerstil bakom Arizona

När det gäller sovrummet kan glasdörrarna också fungera som fönster. Om du vill ha mer integritet kan du hänga några gardiner när som helst. Du kommer aldrig att ha fel när du använder gardiner hemma.

Master sovrum-och-badrum-ansluten-till-den privata innergården-utanför

Med denna lilla skaffedesign ser du en perfekt kombination av metall, glas och trä. Du bör inte tveka att använda denna speciella design om du gillar rustika och grundläggande inredningstema.

Å andra sidan är det en enkel plattformssovrumsdesign som använder färgscheman för metallmaterialen i huset. Monokromatiska färgscheman visar definitivt en klassiskt modern stil som aldrig blir gammal.

Dessutom hittar du här en annan sovrumsdesign som du kan använda om du vill kombinera metalldelarna med glas. Sängens ram kommer definitivt att vara längre de närmaste dagarna.

Modernt lantligt sovrum med exponerad vägg "bredd =" 854 "höjd =" 1280 "srcset =" http://decozilla.com/wp-content/uploads/2016/02/Modern-rustic-bedroom -med-exponerad-tegelvägg.  jpg 854w, http://decozilla.com/wp-content/uploads/2016/02/Modern-rustic-bedroom-with-exposed-brick-wall-200x300.jpg 200w, http: //decozilla.com/wp- innehåll / uppladdningar / 2016/02 / Modern-rustik-sovrum-med-exponerad-tegelvägg-768x1151.jpg 768w, http://decozilla.com/wp-content/uploads/ 2016/02 / Modernt rustikt sovrum med exponerat Mauer 683x1024.jpg 683w "Storlekar =" (maximal bredd: 854px) 100vw, 854px "> </span> </span> </p>
<p> Slutligen en enkel köksdesign som erbjuder den perfekta kombinationen av metall och glas.  Du bör bara testa det för din egen köksdesign så snart som möjligt.  Jag är säker på att du inte kommer att gå fel med den här idén i ditt huvud. </p>
<p> <! - Quick Adsense WordPress Plugin: http://quickadsense.com/ -> </p>
<p> < p> <span class =Snazzy-valnöt-och-marmor-kök-läggs till i det befintliga vagnhuset

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*