Den perfekta randiga mattan

Den perfekta randiga mattan

Mattor är den perfekta touchen för alla rum, och randiga mattor är inte så svåra att forma som du föreställer dig. Ränder är lätta att arbeta med och det är en elegans som ser magisk ut. Här är några bra tips att tänka på när du är redo att uppleva ett jävligt bra golv.

Anpassa rummets färgpalett

randiga mattor

matta

inre rymden

Om du har din matta i samma färg som möblerna, sätts allt ihop och en polerad, dämpad elegans skapas. Det är inte exakt samma färg, en liknande skulle vara bra eller en färg som kompletterar resten av accenterna som omger den.

Iögonfallande färger

starka färger

randig

Mattor

Djärva, iögonfallande färger ger ditt rum liv! Med ett enkelt inredda rum eller väggar som är målade i vitt till ljusa färger som beige, ljusbrun och grå, är mattor i starka färger precis saken!

En medelhavskänsla

medelhavs

blå och medan

vacker matta

blå motiv

Kombinationen av blått och vitt, i kombination med ränderna i detta medelhavsmotiv, är helt perfekt i färg och elegans. En verklig hyllning till stil såväl som det perfekta sättet att skapa en känsla av omslagsrum och lugn.

Mattor för trappor

Mattor på trappan

trappa Remsor som en

Det är som att gå på en regnbågstrappa med detta tips. Motstå uppmaningen att be din gäst att ta av sig skorna när du går på övervåningen. Denna underbara prydnad kommer att återuppliva dina trappor och ge personlighet och glans till de vita väggarna och träet.

Mattor i nyanser av brunt

brun

Mattdekor

brun matta

Bruna, bruna och andra jordfärgade färger är i allmänhet smickrande och passar till de flesta (om inte alla) hus och dekorationsstilar du föreställer dig. Perfekt för att få in värme. Kombinera detta med några trä accenter och det blir en bra fest i ditt hem.

Klassiska svarta och vita ränder

klassisk

elegant interiör

Svartvitt

Denna klassiska stil kan aldrig gå fel. När du integrerar skönheten i svartvitt i ditt hem får du genast elegans och modernitet. En underbar, informell känsla och kontrasten blir aldrig tråkig.

Svensk stil

svenska

ädla ränder

randig matta heminredning

fint

Svenskarna höll på med något när de sa: ”Vet du vad? Allt det här stället behöver är en enkel palett med färger, grå och vita väggar, några ränder och ett stänk av färg här och där. ” Okej, kanske sa de inte riktigt det, men hus i svensk stil är kända för sin skönhet och enkelhet. För att få utseendet bör du dekorera din interiör i ljusa färger och mattor i fina, neutrala ränder för att komplettera trämöblerna.

Lycka till och ha kul!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*