Dekorera korridorer

Dekorera korridorer

Om du verkligen vill använda dina korridorer bör du ta reda på hur du använder dem som en del av ditt hem. På så sätt har du idéer om hur du kan förbättra dem förr snarare än senare. Det är viktigt att du kan träna dina kreativa muskler och detta är ett sätt att göra det. Här är några av dessa olika halldekorationsdesigner enligt följande.

Du kan använda väggområdet i din hall för att rada upp alla fotografier och konstverk som visas här. Detta är ett utmärkt sätt att välkomna dina gäster till ditt hem på ett säkert sätt.

hall1

Källa: traditionellt hem

Du kan också experimentera med olika golvbeläggningar för din hall. Varför försöker du inte använda brickor för en förändring?

hall2

Källa: houzz

Att använda mattor kan också hjälpa till att värma upp dina korridorer säkert. Om jag var du skulle jag försöka.

hall3

Källa: leelacyd

Om du har mer utrymme i dina salar kan du använda det genom att placera en eller flera möbler i själva hallen. Du kan till och med göra detta med konstverk om du vill.

hall4

Källa: atlantahomesmag

Du kan använda korridoren genom att lägga upp några hyllor för förvaring i framtiden.

hall5

Källa: Skön

En vinjett ger dina gäster definitivt något att titta på om de någonsin vill komma in i ditt hus. Var inte rädd för att försöka. Jag är säker på att folk kommer att uppskatta det.

hall6

Källa: Burnhamdesign

Om du vill ha något annat kan du måla en väggmålning över hallväggarna eller så kan du måla den själv i slutet av hallen. Hur som helst kommer du att njuta av att använda din hall som en kanal för ditt självuttryck.

hall7

Källa: Nirmada

Om du vill kan du också göra korridoren till ett minibibliotek. Sätt bara några hyllor för dina böcker så kommer allt annat definitivt att följa.

hall8

Källa: houzz

Att sätta in en spegel i slutet av hallen är definitivt ett sätt att skapa en illusion av längd för din hall. Varför försöker du inte?

hall 9

Källa: Jamieshop

Du kan också måla din hall med grafisk design som ger din kreativitet en chans att flyta. Det är verkligen något du bör se fram emot om du någonsin skulle utforma ditt eget hem i framtiden.

hall10

Källa: Lantliv

Det här är några av de många sätt du kan krydda din egen hall. Kom ihåg att den enda gränsen är din egen kreativitet när det gäller inredning. Att veta detta bör ingenting hindra dig från att släppa dina kreativa juicer så snart som möjligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*