Dekorera hem med virkade hantverk

Det finns flera sätt att dekorera ditt hem på, och många av DIY-idéerna är lika intressanta som att virka. Den här bloggen fokuserar på olika vackra virka som du kan sticka för att dekorera ditt hem och integrera virket i alla rum.

Underlägg och placemats är små detaljer som ger ett trevligt tillskott till ditt soffbord eller på ditt matbord där de ser vackra ut. Detta är en liten bladformad dalbana som är ordentligt stickad för att bilda en fin dalbana för att hålla dina koppar och förhindra att värme förstör bordsytan.

Mugg fyllda djur är ganska söta saker som gör att även en tråkig mugg ser intressant ut, och när de placeras på ett bord gör de också en fin dekoration. Du kan använda dessa gosleksaker för att hålla din mugg när de är heta, eller bara dekorera och lägga dem i hyllorna. Dessa gosleksaker gör en söt presentartikel till dina vänner, där du kan sticka initialer, mönster, former eller ord som gör den oförglömlig.

Taklampor är ett av de vackraste sätten att dekorera ditt rum och de ser bra ut var som helst, när som helst. Om du är uttråkad av den gamla hänglampan behöver du inte kasta den, lägg bara till virka och få den att se ny, färgstark och konstnärlig ut.

virkad hängande lampskärm

virkad hängande lampskärm

Kuddar är de första sakerna som lätt uppfattas på en säng, en soffa, en soffgrupp, en dagbädd eller en utomhus gunga. Du kan få sittgruppen att se väldigt vacker ut genom att applicera vackra vackra färger, ränder, blommiga tryck eller stickning på kuddarna för att ge elegans och få dem att se attraktiva ut. Dessa enda stora stickade virkade blommor ser väldigt söta ut på ett örngott och gör dem anmärkningsvärda.

Kolla in dessa vackra golvmattor och mattor som ser väldigt annorlunda och snygga ut. Den fotformade virkmattan och de fyrkantiga mattorna med spetsar och den fotformade virkade applikationen i mitten gör att de ser väldigt unika ut.

Detta är en vacker väggdekoration, som är dekorerad med små färgglada virkade blommor, som gör att sänggavelväggen ser dekorativ och färgstark ut.

Du kan även använda virka för att skapa en vindklocka som kan hängas över en barnsäng eller i ditt barnkammare. Dessa färgstarka hängande hantverk kommer också att se väldigt snygga och intressanta ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*