Dekorera bröllopsstolar

Dekorera bröllopsstolar

Tänk på blommor, band, bågar, rep eller något som du kommer att tänka på, men med tillsats av kristaller lyser det i skönhet. Den känsliga och transparenta elegansen i kristallerna avger ljus, tillsammans med skönhet och storlek, vilket gör att hela platsen ser fascinerande ut och mycket mer tilltalande än någonsin. Dekorera bröllopsstolarna med en look under den stora dagen eller helt med kristallklädda stolskydd, så att natten lyser i inredningen.

Garland och kristallbyte:

Detta är en fräsch trädgårdsdekor med en blomkrans fäst bakom stolen och en kristallkedja läggs till tillsammans med denna swag för att ge charm. Den enda raden av kristaller ger skönhet till den enkla och vanliga kransen och gör att den ser mycket mer attraktiv ut.

Crystal båglås:

Detta är en av de vanligaste färgerna som ofta ses vid bröllop och när du väljer material. Satin touch är det första steget för att göra det mer vackert, och bågdesignen med ett stenbelagt lås gör det enkelt och bäst.

Stolhängare:

Du måste ha sett buketten med blommor som vanligtvis är fäst vid stolens sida längs gången för att skapa en dekor för två ändamål, eftersom detta också gör att gången och stolarna ser bra ut och du kan titta på dem från kristaller till att dekorera det mycket.

Sidostängare i kristallstol

Sidostängare i kristallstol

Guld- och kristallkedja:

Det grå rufsade satinstolöverdraget gör att det ser ut som en bröllopsklänning, och du kan ge den en feminin touch genom att fästa en stor blomma i mitten tillsammans med en kristallkedja som hänger över toppen så att den ser dekorativ ut.

Persikaplysch och kristaller:

Som nämnts tidigare kan du tänka på alla typer av dekorativt material eller design och bara lägga till kedjan av kristallpåsar så att den ser charmig ut. Denna enkla persikafärgade plysch med kristaller är det enklaste valet som ger stolen mer charm.

Rad med hängande kristaller:

Detta är en vacker och fantastisk kristallstolsdekor, med hela stolskyddet prydt med bara en rad hängande kristaller, vilket gör att det ser riktigt bra ut.

Satinkristallöverdrag:

Kolla in det här vackra och fantastiska stolskyddet med mjukt och silkeslen satinmaterial som är dekorerad med en mittficka som en rad med kristaller som gör att den ser väldigt snygg ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*