Dekorera bröllopsbord med ljusstycken

Dekorera bröllopsbord med ljusstycken

Bröllopsdekorationer gör att hela bordsdekorationen ser snygg ut, charmig eller mycket trevlig nog för att skapa en trevlig atmosfär. Du kan välja mellan en mängd olika mittstycken som gör ett bra val, men ljus är ett som inte bara ger glamour utan också får det att se romantiskt utöver den vanliga blommiga bakgrunden. Det finns flera sätt du kan använda ljus för att dekorera bordets mittstycke, och inte bara de enkla valvhållarna eller höga ljuskronorna.

Kristallstake:

Kolla in dessa fantastiska och förvånansvärt attraktiva ljusstakar med kristallnitar i olika former och storlekar som gör att bordets mittstycke ser bedårande ut. Kristallerna lyser vid levande ljus och de ljusa färgerna förbättrar bordets skönhet ännu mer.

Kolonnkandelaber:

Kolla in de här höga ljuskandelarna i glaspelare med kristaller som får dem att se fantastiska ut. Vanligtvis tänker människor på pelarblomstervaser, men även icke-blommiga alternativ skapar en hisnande atmosfär.

Ljuskandelare av kristallpelare 3

Ljuskandelare av kristallpelare 3

Ljusstake för fågelbur:

Detta är en gyllene fågelbur fylld med ett tjockt ljus och omges av blommor för att ge det mer färg och tilltal.

dekorativa fågelburljus

dekorativa fågelburljus

Högt martiniglas:

Använd långa martini-glas och fyll dem med färgat vatten och några kronblad och flytande ljus för att få dem att se snygga och romantiska ut. Denna enkla och eleganta inredning är också ett av de mest effektiva sätten att spara kostnader.

Hängande ljus:

Om du arbetar med ett budgetvänligt inredningsalternativ kommer du att älska det. Du kan hänga murarkrukor på träden för bröllopsfester utomhus och fylla dem med ljus, och de kommer att se väldigt vackra och fantastiska ut.

Mossmatta och ljus:

Istället för att bara låta ljuset vila på ett enkelt golv eller en ljusstake kan du använda en mossmatta som bordslöpare och placera ljus på den. Grönt och vitt är en trevlig kombination för att få bordet att se attraktivt ut.

Fyrkantiga glasögon:

Fyll fyrkantiga glas med ljus och några orkidéer för att ge charm, färg och elegans till hela bordsdekorationen, och de kommer att se väldigt vackra ut.

Ljusstake av trä:

Använd stockar eller små träbitar och skrapa av mitten av den för att placera ljusen i den, eftersom detta är ett trevligt rustikt val för en ljusstake för din rustika bröllopskläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*