Dekorera bröllop med frodig grön ormbunke

Dekorera bröllop med frodig grön ormbunke

Har du någonsin trott att du kan dekorera bröllop genom att dekorera dem med ormbunke? Om inte, kolla bara på idéerna nedan och prova dem på ditt bröllop eller de du organiserar för dina vänner och familj. Ormbunke kan inte bara användas i vaser och andra platser som korridorer eller filtar, men du kan använda dem nästan var som helst och i nästan vad som helst.

Stol dekor

Traditionellt gångbröllop:

Kolla in detta traditionella gångbröllop där du kan placera ormbunke i små krukor längs gången och de kommer att se väldigt vackra ut. Du kan också binda ormbunken i buntar på stolarna på båda sidor om du inte är intresserad av krukbärnor.

Korridor inredning

Hängande takdekorationsidé:

Det här är en annan pottenbregnidé där du kan hänga ormbunkan upp och ner i en liten kruka. Detta gör att det ser väldigt snyggt ut när det placeras i en snygg rad. Du kan ordna dessa hängande krukor på gräsmattor eller utomhus på bröllop.

Takinredning

Mittidekorationsidé:

Om du inte bara vill lägga ormbunkar i krukor som mittpunkten för bord kan du kombinera dem med färska blommor så att de ser fräscha och gröna ut med de färgglada blommorna. Detta är en vacker dekorationsidé för rosor, orkidéer och ormbunkar som ser fantastiskt enkel och fräsch ut.

Fern mittpunkt

Mittinredning

Fack för medföljande kort:

Vi älskar vanligtvis alla något som är antingen enkelt och elegant eller överdådigt och unikt, och den här kortfickan för ormbunke ser enkel och unik ut där du kan lägga visitkort i små pinnar i den buskiga ormfickan så att den ser fräsch och grön ut.

Medföljande kort

Bukett blommor, boutonniere:

Tillsammans med andra ormbunndekorationer kan du också designa buketten och boutonnieren med en massa ormbunkar så att den harmonierar med temat för ormbunnsbröllopet och också ser vacker ut.

Fern boutonniere

Massa ormbunkar

Inredning av loungen / fotobås:

Designa bakgrunden på gräsmattan eller fotobåsen med en tjock ormbunksvägg som får hela platsen att se grön och lugn ut. Detta exempel är en perfekt rustik lounge med en modern touch och en underbar blandning av färger.

Lounge bakgrund

Platsinställning:

Placera bara ett enda stort ormbunkeblad som bas för platsinställningen och placera de andra föremålen ovanpå det så att det ser ut som en bakgrund för platsinställningen.

Platsinställning

Utvändig dekoration:

Denna gren- och ormkrans, som hänger på grenarna på träden, gör att inredningen ser fantastisk ut och vacker utomhus.

enkel sköld dekor

Träd dekor

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*