Dekorativa festkransidéer

Dekorativa festkransidéer

Att dekorera ytterdörren till ditt hem är en av de mest intressanta sakerna, särskilt under festliga och festliga tider. Beroende på tillfälle kan du skapa olika typer av kransar och få dem att se snygga och attraktiva ut. Du behöver inte köpa dyra saker i butiken för att designa en krans, men även billiga kan få det att se snyggt ut. Nedan följer några exempel på söta kransar som du kan designa för hemmafester.

Ballongkrans:

Hur söt och färgglad är denna ballongkrans med många färgglada ballonger som sätts ihop för att bilda en stor färgglad krans. Du kan också sätta en festhatt, bilder eller till och med födelsedagsbarnets ålder på kransen.

Basket krans:

Har ditt lag vunnit det senaste spelet och planerar du att ha en fest hemma? Ta med festkänslan direkt från entrén med den här attraktiva kransen av små leksakbollar och kanske initialen för ditt lag.

Krita krans:

Om det finns ett barnläger eller någon annan festdag som klassen avslutas kan du använda hantverksmaterial som kritor för att göra en krans och avsluta dagen med färger av glädje.

Flip-flop-krans:

Detta är en av de mest intressanta kransarna som kan designas på sommarfester, poolfester etc. där flip-flops oftast används. Detta är en av de billigaste och coolaste idéerna för att skapa en krans. De är också väldigt enkla att göra!

Pappershjärtkrans:

Använd papperspåsar för att klippa små ränder och bilda små färgglada hjärtan som kan sättas ihop till en vacker krans för alla hjärtans dag eller till och med på din bröllopsdag. Vackra hjärtan gör dörren lämplig för alla kärlekstillfällen.

Parasollkrans:

Detta är en annan söt färgstark och lätt krans som kan göras av små paraplyer och kommer att se väldigt snygg ut på cocktailparty eller för alla tillfällen med drycker och kul.

Smurfkrans:

Om ditt barn älskar smurfar väldigt mycket kan du dekorera dörren med en smurfkrans och till och med designa den för en kostymfest. Detta gör att dörren ser väldigt söt ut och det skulle inte finnas någon som inte älskar smurfar.

Tekoppkrans:

Denna krans är den lämpligaste kransen för tesällskap och kan utformas under sådana sammankomster för att betona känslan precis utanför dörren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*