Dekorativa DIY hängande planteringsidéer

Dekorativa DIY hängande planteringsidéer

Gör ditt hem friskt och grönt med hängande planteringar som omger platsen med dess grönska och skönhet. Du kan använda flera saker hemma för att få kreativa, vackra hängande planteringar som är lätta att göra och också mycket billiga.

Kapselblomsterdekor:

Om du har många begagnade matburkar hemma kan du helt enkelt återvinna dem till planteringsmaskiner genom att spraya dem i ljusa färger. Dessa kapslar är mycket användbara för att skapa mycket hantverk, och planteringar är bland de många.

Siktskålplanterare:

Om du har silbrickor hemma, häng bara upp dem med kedjor så kan du måla dem i ljusa färger eller bara lämna dem naturliga. Detta är ett av de enklaste sätten att göra en DIY-planter hemma.

Lökplanter:

Använd gamla begagnade glödlampor hemma för att göra söta små hängande planteringar, eftersom dessa små glödlampor ser vackra ut för dekorativa ändamål eftersom du kan placera färska blommor i dem. I det följande behöver du inte längre kasta bort dessa gamla glödlampor utan säkring, för du kan använda dem för att göra vackra hängande planteringar.

Mason jar idé:

Masonburkar är en av de vanligaste sakerna som finns hemma. Du kan helt enkelt sticka hål i de övre kanterna så att du kan hänga upp dessa murarburkar för att göra små inomhusplanter.

Gammal fiskskålplanter av plast:

Använd gamla fiskfiskar av plast för att göra en planterare som ser väldigt attraktiv ut eftersom du kan fylla skålen med sand eller småsten och hänga dem i färgglada rep eller garn och få dem att se väldigt catchy ut.

Återanvänd plastflaskor Idé:

Klipp helt enkelt plastjuiceflasken i hälften och häng dem upp och ner, så kan du göra en planterare av dem. Dessa målade plastflaskor ser också väldigt kreativa och intressanta ut. Du kan också använda gamla vinflaskor för att göra denna typ av planter.

Idé för begagnade däck:

Om du använde däck i ditt garage kan du bara återanvända dem genom att förvandla dem till en hängande planter, eftersom du kan hänga däcket över dem med lite beslag och få denna planter att se väldigt annorlunda ut än de andra.

Flätade korgar:

Om du har många flätade korgar hemma kan du helt enkelt lägga ihop dem för att bilda en idé för en lagerblommaplanterare. Du kan använda korgar av samma storlek eller i fallande storlekar för att få dem att se attraktiva ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*