Dekorationsidéer för lerrum

Dekorationsidéer för lerrum

Lerrum är ett utmärkt sätt att skapa extra lagringsutrymme för ditt eget hem. Du kan också använda detta för att maximera ytterligare bostadsyta och utnyttja det bättre i framtiden. Det kan dock vara lite tråkigt att bara ha ett enkelt lerrum, speciellt om du har ett perfekt designat hus.

Här är några designtips du kan göra för att ditt lerrum ska krydda det lite, eventuellt göra det mer effektivt. Förhoppningsvis kommer du att lära dig mycket av dessa tips och tillämpa dem så snart som möjligt.

Att använda dina hemlagade korgar är definitivt en bra idé för ytterligare lagringsutrymme i ditt lera. Du kan lagra många saker som flip-flops, skor och arbetsstövlar i den. Han kan också använda dessa korgar som tillfällig förvaring för smutsig tvätt.

11

Källa: living.msn

Du kan också röra dig med färger för ditt lerrum. Du kan vanligtvis se en orange vägg som en häftklammer för lerrum, men du kan definitivt välja en annan nyans. Det beror på ditt humör.

12

Källa: Skön

Om du inte kan dölja det över en dörr kan du använda garderober för att skapa hemliga förrådsrum i ditt lera, särskilt om det syns från din dörr.

13

Källa: bhg

Denna speciella lera rum design ger ett hörn där du kan rengöra dina smutsiga stövlar och skor utan att gå på toaletten. Ett perfekt och effektivt sätt att maximera utrymmet på ett säkert sätt.

14

Källa: bhg

Du kan också använda skjutdörrar för att skydda ditt lerrum från nyfikna ögon. Detta kommer säkert att öka din integritet.

15

Källa: houzz

Du kan lägga till några stolar eller bänkar i ditt lerrum för mer komfort. Du kan också ta tillfället i akt att anpassa ditt lerrum genom att placera handgjorda dekorationer och bilder i detta speciella område.

16 "bredd =" 450 "höjd =" 616 "srcset =" https://sfeenks.com/wp-content/uploads/2020/06/1592855380_119_10-Hjälpsam-Decorating-Ideas-For-Your-Mud-Room.jpg 450w, http://decozilla.com/wp-content/ Uploads / 2014/09 / 161-219x300.jpg 219w "storlekar =" (maximal bredd: 450px) 100vw, 450px "> </span> </span> </p>
<p style =Källa: Hemterapi

Du kan också erbjuda individuella korgar för varje familjemedlem och placera dem i lerrummet. På så sätt kan du behålla din egen utrustning utan att vara förvirrad med din. Denna speciella tapet fungerar också som ett personligt, familjeuttalande som skiljer det från resten av fastigheten.

17: e

Källa: traditionellt hem

Om du bara har hörn och inte mycket utrymme för lerautformning kan du få det att gå genom att sätta upp några garderober för förvaring och lägga till några krokar för dina rockar eller jackor. På lång sikt kommer detta säkert att bli ett funktionellt utrymme i ditt hus.

18: e

Källa: traditionellt hem

Du kan använda din hall och förvandla den till ett lerrum genom att lägga till extra lagringsutrymme på sidorna så här.

19: e

Källa: Dekorativt block

Varför gör du inte ett lerrum för dina husdjur? Här kan du lagra all utrustning och dina egna tillbehör. Du kan också spara extra utrymme för att fungera som badplats om du har det.

20: e

Källa: Dekorativt block

Det här är några av de främsta anledningarna till att du definitivt borde skapa ett lerrum i ditt eget hem. Vilken design tror du passar din smak?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*