De mest unika planteringsdesignerna

De mest unika planteringsdesignerna

Om du vill ha något unikt och annorlunda i ditt hem, varför inte köpa moderna planteringsmaskiner till dina krukväxter? Det kommer definitivt att ge dig något att se fram emot trädgårdsarbete i huset om du har vackra behållare som kommer att definiera din stil och övergripande designtema för huset i framtiden.

Denna första bild visar en modern planteringsdesign som definitivt är bra för ditt hem. Den här enkla vita färgen utstrålar definitivt ett samtida tema som säkert ger dig vad du vill när det gäller design och funktion.

15-Häpnadsväckande-Handgjord-Modern-Planter-Designs-1-620x496

Källa: etsy

Du kan också använda denna speciella kubplanter. Den är gjord av keramik och erbjuder dig något vackert och elegant att titta på varje dag.

15-Häpnadsväckande-Handgjord-Modern-Planter-Designs-2-620x465

Källa: etsy

Den här planteringen har en enkel men miljövänlig design som definitivt kommer att påminna dig om naturen oavsett om du är inom eller utanför huset.

15-Häpnadsväckande-Handgjord-Modern-Planter-Designs-3-620x413

Källa: etsy

Om du vill ha något färgglatt istället, är denna luftväxtkruka precis rätt för dig. Det ger dig något unikt och annorlunda som du kan titta på varje dag utan att överdriva det.

Dessa olika färgade blockplanterare kan definitivt ge dig vad du vill när det gäller spektakulär estetisk design och färg. Du kan ändra färgschemat om du vill. Antingen ljusa eller mörka färger räcker.

15-Häpnadsväckande-Handgjord-Modern-Planter-Designs-5-620x413

Källa: etsy

Denna enkla träplanter kan definitivt utmärka sig för designens enkelhet. Om du letar efter något elegant och rustikt med enkla mönster är det här den bästa planteringen i ditt hem.

15-Häpnadsväckande-Handgjord-Modern-Planter-Designs-6-620x465

Källa: etsy

En planterare i ditt hem kan definitivt vara ett av de bästa sätten för dig att uttrycka dig konstnärligt. Det ger dig ungefär ett utlopp så att du kan bli av med efterlevnaden i framtiden.

15-Häpnadsväckande-Handgjord-Modern-Planter-Designs-7-620x663

Källa: etsy

Om du vill ha ett mer hållbart material till dina planteringsmaskiner kan du använda rostfritt stål som den här speciella planteringen. Det var verkligen under många år.

Du kan också använda material som filt för att göra din egen planter i framtiden. Du måste bara vara redo att vara väldigt konstnärlig i dina idéer. På så sätt kan du verkligen uppnå dina mål mycket snabbare.

Du kan också försöka göra planteringar i olika former och storlekar. Titta på det här. Det är verkligen något som skiljer sig från normen. Därför bör du prova det så snart som möjligt.

15-Häpnadsväckande-Handgjord-Modern-Planter-Designs-10-620x465

Källa: etsy

Förhoppningsvis kommer den här artikeln att ge dig några idéer om hur du bygger dina egna planteringar i framtiden och använder några av de mönster som visas ovan. Det gör inte ont att försöka, så du borde åtminstone ge dig själv en chans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*