De mest fantastiska kuddesignerna

Vill du ha de bästa kuddarna i sovrummet eller vardagsrummet? Varför försöker du inte designa din egen? Detta är det bästa sättet att uppfinna dina kuddar på nytt. Denna artikel ger dig några idéer om hur du enkelt kan förvandla din kudde till ett mycket mer konstnärligt designobjekt för ditt rum.

Först och främst kan du använda olika former och linjer när du tänker på mönster för din kudde. Kolla in denna triangelkuddedesign. Det är bara något unikt och vackert samtidigt.

DIY triangel stämplad kudde

Källa: hellolidy

För det andra kan du använda applikationer som en del av ditt kuddesignmönster. Detta ger mer färg och mönster till dina vardagsrumskuddar eller till och med dina sovrumskuddar.

DIY applikationskudde

Källa: Creature comfort blogg

För det tredje kan du också använda olika typer av stygn för din kudde. På denna speciella bild kan du se ett hjärtsöm och broderimönster som definitivt sticker ut från de andra.

hjärtkudde2

Källa: Homedit

Vem säger att du bara kan använda örngott för att täcka dina kuddar i vardagsrummet? Här är knäppta skjortor som enkelt kan användas som örngott.

Du kan också använda dina kuddar för att skicka olika meddelanden till dina nära och kära. Skrivna meddelanden är ett av de mest geniala sätten för dig att designa dina örngott.

DIY-typ pIllows

Källa: Brit

Du kan också anpassa dina kuddar genom att lägga till några applikationer och broderimönster som kan understryka din personlighet. Du kan antingen välja olika mönster för färgscheman för just detta projekt.

DIY hjärtapplikationskudde

Källa: Skedar fulla av fantasi

Du kan också använda olika kransar och pompongdesigner för att komplettera dina örngott. Det kommer definitivt att öka dina kudders skönhet avsevärt.

DIY pom pom kudde

Källa: iheartnaptime

Om du vill kan du designa dina kuddar med olika mängder rosor eller andra blommande växter. Detta ger dig definitivt något unikt och vackert att titta på varje dag.

DIY rosettkudde

Källa: Hantverkare

Vad sägs om några fjärilar som håller dig sällskap i sängen medan du sover? Detta är bara något unikt och skiljer sig från alla andra kuddesigner du kan ha i framtiden.

DIY Felt Butterfly PIllow

Källa: Ruffles och sånt

Du kan också använda volanger för att göra dina kuddar ännu vackrare för ögat. Det är bara något du bör tänka på, särskilt om du gillar de mest extravaganta designen för dina kuddar.

DIY ruffle designer kudde

Källa: Kaprifol liv

Det här är bara några av de många mönster som du kan använda för kuddar så snart som möjligt. Allt du behöver är lite kreativitet och du kommer definitivt att gå långt. Om jag var du skulle jag prova dessa speciella designteman i mitt rum och på mina kuddar så snart som möjligt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*