De bästa sätten att återanvända dina vinflaskor

Om du älskar ditt vin och några DIY-projekt på sidan är det här det perfekta tillfället för dig att besöka de två tillsammans. Det ger dig möjlighet att njuta av ett projekt som du tycker om att göra utan att behöva arbeta hårt för det, som du skulle göra med andra aktiviteter. Det här är bara några av dem som kan behöva prover som du kan göra med dina vinflaskor om du har andra i källaren.

Först och främst kan du använda den som en av dina belysningsbaser. Som du kan se på den här bilden användes den för att stödja ljuset på själva bordet. Detta är ett sätt att effektivt återanvända dina vinflaskor.

Vinflaskor 1

Källa: julieblanner

För det andra kan du också använda den som en dekoration utomhus. Om du vill ha en unik trädgårdsdesign, använd den som en av dina dekorationer. Den här bilden visar hur det skulle se ut.

Vinflaskor 2

Källa: Rogue Engineer

Du kan också skriva några meddelanden på flaskorna själv. På den här bilden kan du se hur pappershållare placerades på flaskorna själva när några inspirerande meddelanden skrevs på dem. Du kan definitivt använda denna idé för att inspirera andra.

Vinflaskor 3

Källa: aliceandlois

Ett av de mest klassiska sätten för dig att återanvända dina vinflaskor om du gör dem till vaser för dina blomsterarrangemang. Det kommer definitivt att ge din matsals design en unik kvalitet.

Vinflaskor 4

Källa: hur

Du kan också förvandla dina vinflaskor till lyktor som du kan hänga i trädgården. Kolla in den här bilden för att se hur det skulle se ut om du ville göra det själv.

Vinflaskor 5

Källa: mysocalledcraftylife

Här är en annan design för vinflasklyktor som du definitivt kan använda både inom och utanför ditt hem.

Vinflaskor 6

Källa: ilovetocreateblog

Ytterligare en dekorativ vas till ditt matbord. Du borde definitivt prova det här.

Vinflaskor 10

Källa: inspirerad av detta

Om du vill kan du måla dina vinflaskor om och använda dem som dekorativa behållare för att återanvända dessa speciella föremål i huset.

Vinflaskor 7

Källa: Vardagliga rätter

Vad sägs om detta för din inredning? Vad jag gillar med denna speciella inredning är att du kan använda den året runt. Dessutom skulle du inte behöva spendera för mycket för att få det här utseendet.

Vinflaskor 8

Källa: Muslin och Lotlot

Du kan också använda dina vinflaskor för att lägga färg till ditt monokroma designtema. På det sättet behöver du inte oroa dig för att måla om vissa delar av ditt kök eller matsal för att få mer färg. Lägg bara till en färgstark inredning som denna så får du definitivt bra resultat.

Vinflaskor 9

Källa: Hantverk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*