Cupcake Liner Craft Idéer

Den här bloggen handlar om de fina idéerna om hur man återanvänder Cup Cake Liner, och jag skulle beskriva den som kreativitet som bäst med enkla hantverksmaterial. Du behöver inte dyra material för att skapa vackra hantverk, men de är också billiga, och den här bloggen är ett bra exempel för att göra det sant.

Namn initialer:

Skapa vackra rosa namninitialer eller monogram med muffinsfolier för att få en annan inramad dekor innan kakan på födelsedagsfester. Detta gör att hela bordsdekningen ser speciell och vacker ut.

Dryckesöverdrag:

Gör små, färgglada dryckeskläder med dessa muffinsfolier, och du kan bara sticka ett hål i mitten för att göra plats för halmen. Dessa färgglada omslag gör att det ser innovativt ut och är en av de budgetvänliga idéerna för att täcka drycken under fester.

Utsmyckningar:

Du kan skapa små vackra blommor ornament med band eller pärlor under för att göra prydnaden kreativ och vacker. Nu kan du packa in presenten och dekorera dem med handgjorda ornament.

Bukett:

Gör färgglada och attraktiva blommor från Cupcake-omslagssamlingen och fyll blomvasen med den här samlingen så att den ser både konstnärlig och kreativ ut. Den här typen av hantverk är kreativ och rolig, särskilt om du lär dina barn att göra det på semester.

Blommljus:

Förvandla de enkla älvljusen till konstnärliga och hantverksmässiga blommor med dessa muffinsfolier, eftersom du helt enkelt kan binda dem runt var och en av lamporna så att den ser ut som en blomma.

Taklampa:

Gör en DIY-pendellampa ur förpackningsföremålen och de kommer att se ut som en monterad blomkula som du kan hänga i något av dina rum. Denna konstnärliga lampa är inte bara budgetvänlig utan också unik.

Sittplats vid bordet:

Använd denna cupcake-liner i ägghållarna eftersom det ser ut som att ägget har dykt upp ur en blomma. Dessa kreativa bordsdekorationsidéer får platsinställningen att se unik ut, speciellt vid påsk.

Väggdekoration:

Eftersom muffinpapper ser ut som blommor behöver du inte köpa blommor separat för att dekorera väggarna, eftersom du helt enkelt kan fästa dem på väggarna med pärlor eller pom pom i mitten för att få dem att se söta ut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*