Crate Möbler Design Idéer

Crate Möbler Design Idéer

Letar du efter DIY-möbelidéer som kan hjälpa dig att spendera din semester effektivt och spara pengar i din plånbok? Lådmöbler är en av dem. Du kan skapa vackra hantverk från lådor som du en gång slängde efter att ha använt dem för att bära föremål. Nu kan du spara dem för att skapa många trevliga saker som kan användas hemma.

Bokhylla:

Kolla in den här vackra och rustika bokhyllan där du kan ordna olika kategorier i varje låda som är vackert ordnade på väggen. Detta kan sprutas med söta och färgglada mönster, eller bara lämna dem naturliga för ett mer rustikt utseende.

Kaffe bord:

Kolla in det här vackra soffbordet som ser så snyggt ut och som ett du skulle ha köpt i butikerna, men du kan enkelt göra det hemma genom att kombinera lådorna med lite färg och lack för att få det att se fantastiskt och glänsande ut med en perfekt finish. ditt vardagsrum.

Köksö:

Gör en köksö som ser rustik och kreativ ut genom att kombinera trästängerna från en låda och täcka dem med en tjock träplatta. Du kan också använda denna bänkskiva utanför din bakgård för att njuta av festen och äta lunch med din familj och vänner.

Ottomanska:

Kolla in det här vackra rustika franska sovrummet som är fullt utrustat med träinredning och en DIY-låda ottoman som står framför sängen. Detta gör att ditt rum ser vackert ut och du kan skapa så många avföring för att dekorera ditt hus.

Växthållare:

Varför inte spara lite utrymme för ett nytt grönt hem från olika andra möbelidéer? Placera en bärbar lådplanter med små krukväxter och färska blommor i ditt hem så att ditt hem ser vackert ut och skapar en trevlig doft som fyller hela rummet med positiv energi.

Hylla:

Detta är en hög lådahylla där du kan stapla allt du behöver, ställa ut hantverk eller förvara disken i ditt kök. Detta är ett av de billigaste sätten att hålla saker och visa dina samlarobjekt.

Skohylla:

Kolla in det här färgstarka och kreativa skostativet, som är fäst på väggen på rätt avstånd och i olika storlekar. Du kan ordna skorummet bland dina familjemedlemmar, där varje medlem kan reservera sin låda genom att välja en färg som tillhör dem.

Grönsakskorg:

Lådor kan användas för att lagra grönsaker och frukt eftersom du kan använda dem som en korg. De är hållbara och passar ihop när de placeras under ett träbord. Dessa typer av korgar kan innehålla mycket grönsaker och frukt.

Matbord:

Ett stort DIY-matbord som detta kommer säkert att stjäla utseende och avundsvärda ögon som du vill ha hemma. Detta kommer att se snyggt och rustikt ut, vilket sparar mycket pengar som du kan investera i ett matbord.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*