Coola källar-takidéer

Coola källar-takidéer

Tak av källare förbises ofta av husägare. Med lite kreativitet och några billiga material kan ett källartak förvandlas från ett ignorerat område till ett funktionellt och attraktivt centrum. Här är några coola idéer för tak i källaren som inspiration. Njut av dem för att få din personliga touch och praktiska funktion till din mans hål.

Häftiga idéer för tak i källaren!

De lätta två-till-två-fotmodulerna är gjorda av återvunnen kartong och är avsedda att transporteras platt och vikas på installationsplatsen. De är en kostnadseffektiv och dramatisk lösning för rum där undertak krävs.

3D takplattor.  De lätta två-till-två-fotmodulerna är gjorda av återvunnen kartong och är avsedda att transporteras platt och vikas på installationsplatsen.  De är en kostnadseffektiv och dramatisk lösning för rum där undertak krävs.

Installera glasfiberstjärntakssatser, kakel och kupoler i dina vardagsrum och barnrum. Njut av många filmer och tysta tider under stjärnorna.

Stjärntäcke.  Installera glasfiberstjärntakssatser, kakel och kupoler i dina vardagsrum och barnrum.  Njut av många filmer och tysta tider under stjärnorna.

Bokhylla för källartak,

Häng lådorna i taket och håll hyllorna stängda med en klämma.

Topp 60 bästa källar-takidéer - Nedre plan Finishing Desig
Topp 60 bästa källar-takidéer - Downstairs Finishing Desig
Topp 60 bästa källar-takidéer - Downstairs Finishing Desig
20 budgetvänliga men supercoola källaridéer |  Källare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*