Coffered Ceiling Designs

Coffered Ceiling Designs

Vill du ge dina filtar en viss personlighet de närmaste dagarna? Att använda kassettdesign kan definitivt göra tricket för dig. Kassettak ger dig ett högt estetiskt värde när det gäller dina tak utan att det påverkar takets funktionalitet. Här är några exempel:

När det gäller kontrast visar denna bild skönheten i kontrasterande färger i handling. Det finns definitivt en balans mellan den svartvita designen utan att överväldiga tittaren.

Kassettak 1

Källa: Dapostrophe

Du kan också använda olika material för dina kappade tak. En redwood filt kan säkert ge mer karaktär till ditt hem.

Kassettak 2

Källa: lonny

Denna moderna vardagsrumsdesign använder ett rustikt tak för att förbättra skönheten i rummet. Du kan definitivt använda den för din egen vardagsrumsdesign i framtiden.

Kassettak 3

Källa: lonny

Om du vill ha enhetlighet kan du också anpassa ditt tak till golvet när det gäller färg och material. Du kommer inte ångra att du använder detta speciella designtrick, eftersom det säkert kommer att skapa en balans i inredningsplanen.

Kassettak 4

Källa: studio design

Nedan finns en modern kontorsdesign med ett inbyggt tak. Det är definitivt en av de mest moderna mönster du kan ha för ditt hemmakontor inom en snar framtid.

Kassettak 5

Källa: houzz

Genom att använda olika färger för varje ram i det inbyggda taket kan det effektivt skapa en kontrast till själva fakturan. Detta kommer säkert att göra strukturen vackrare om du ser på den som en målning.

Kassettak 6

Källa: mnbuild

Om du vill använda ett kupettak för en modern köksdesign som denna kan du arbeta säkert. Du bör definitivt prova det så snart som möjligt.

Kassettak 7

Källa: Marvin

Du kan också arbeta med innertak för att få ditt kök att se mysigare ut än det egentligen är. På grund av takets låga konstruktion verkar allt annat vara inom räckhåll.

Kassettak 8

Källa: Southshoredecoratingblog

Om du vill att högt i tak ska märkas av gästerna i ditt hem, är det rätt att använda kassettdesignen. Det kommer säkert att fästa allas uppmärksamhet som kommer att titta på det på lång sikt.

Kassettak 9

Källa: Alicelanehome

Det sista alternativet här är en elegant matsalsdesign med komforttak, som erbjuder en extremt komplicerad arkitektur och en extremt komplex design. Du kommer säkert aldrig att ha fel när du använder kappade tak för att få fram elegansen i alla rum. Testa det så snart som möjligt.

Kassettak 10

Källa: paulraffstudio

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*